25 / 04 / 2024

Sun Flamingo Evleri Güneşli!

Sun Flamingo Evleri Güneşli!

Firma: Sun Turizm A.Ş

Proje: Sun Flamingo Park

Sun Flamingo Evleri Güneşli'de metrekare birim fiyatı 3 bin 800 lira olarak belirlendi. Sun Flamingo Güneşli'de yüzde 25 peşinattan sonra 24 ay vade farksız 2 bin 500 lira ödeme yapılıyor. Kalan tutar için teslimlerde banka kredisi kullanılıyor...




122 adet konutun inşa edileceği  Sun Flamingo Park  konut projesinde 12 adet ticari birime de yer veriliyor. Sun Flamingo Evleri İstanbul'un Avrupa yakasında Güneşli bölgesinde  Sun Turizm A.Ş  tarafından inşa ediliyor.


Sun Flamingo Evleri Güneşli projesi 2 blok halinde yükseliyor. Sun Flamingo Güneşli ne zaman teslim sorusuna 24 ay sonra cevabı veriliyor. Sun Flamingo Evleri Güneşli satış fiyatları metrekare olarak 3 bin 800 lira belirlendi.


Sun Flamingo Evleri Güneşli daire seçenekleri olarak 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon sunuluyor. Sun Flamingo Güneşli tanıtım ofisi ile 0212 651 04 33 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz.


Sun Flamingo Evleri Güneşli projesinde 2+1 daireler 135 metrekare, 3+1 daireler 180 metrekare büyüklüğe sahip. Sun Flamingo Evleri Güneşli projesinde dükkanların satışları yapılmıyor. Projede dairelerin tamamı ebeveyn banyosuna sahip.


Yüzde 25 peşinat ödemesinin yapıldığı Sun Flamingo Evleri Güneşli ödeme planı dahilinde firma bünyesinde ayda 2 bin 500 lira ödemeyle 24 ay sıfır faiz uygulanıyor. Kalan konut bedeli teslimlerde banka kredili olarak ödeniyor.


Sun Flamingo Evleri Güneşli projesinde açık / kapalı yüzme havuzları, hipermarket, tekno market, yürüyüş parkurları, kardiyo fitness, hamam, sauna, buhar odası, acentalar, bankalar, spinning salonu, cafe, restoran gibi sosyal yaşam alanları yer alıyor.



Sun Flamingo Evleri Güneşli nerede?

Sun Flamingo Evleri Güneşli adres : Evren Mah. Fevzi Cakmak cad. No. 15 Güneşli - Bağcılar / İstanbul



Sun Flamingo Evleri Güneşli iletişim

Tel: 0212 651 04 33

Web: http://www.sunflamingo.com/


projeye sor



Geri Dön