18 / 04 / 2024

Sungurlu Kapalı Pazar Yeri'nin inşaatı başladı!

Sungurlu Kapalı Pazar Yeri'nin inşaatı başladı!

Sungurlu Belediye Başkanlığı tarafından ilçeye yapılacak olan kapalı pazar yeri inşaatı bugün itibariyle başladı. Pazar yerinin ihalesi geçtiğimiz ay 12 firmanın katılımıyla gerçekleşmişti...




Sungurlu Belediye Başkanlığı tarafından ilçeye yapılacak olan kapalı pazar yeri inşaatı bugün itibariyle başladı.

CUMARTESİ PAZARI KALDIRILACAK

Başkan yardımcılarıyla birlikte pazar yeri inşaat çalışmalarını inceleyen Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, “Halkımızın yıllardır özlemini duyduğu kapalı Pazar Yerimiz Hacettepe Mahallesi Elif Tuğba Sitesi’nin bulunduğu bölgeye yapılacak. Mevcut Cumartesi pazarı alanında insanlarımız alışverişleri esnasında zorluklar yaşamaktaydılar. Dar bir alan ve Sungurlumuza yakışmayan bir görüntüyü her hafta sonu görüyor ve yaşıyorduk. Halkımızın yaşadığı zorluklar kadar pazarcı esnaflarımız da ciddi anlamda sıkıntı yaşamakta” dedi.

Şahiner, “Bu sorunlarımızı çözmek ve halkımıza hakkettiği değeri sunmak adına Elif Tuğba sitesinin yanına yapılmasını planladığımız pazar yerimizin ihalesini geçtiğimiz ay belediye binamızda 12 firmanın katılımıyla gerçekleştirmiştik. İnşaat çalışmaları bugün itibariyle başladı. Tüm hemşerilerime hayırlı olmasını diliyorum” dedi.



Sungurlu Belediyesi


Geri Dön