24 / 04 / 2024

Sur Yapı her iki yakada projelerini sürdürüyor!

Sur Yapı her iki yakada projelerini sürdürüyor!

SUR Yapı, 'Prestij Tarz Kazandı' sloganıyla Güneşli'de inşa edeceği Mirage Rezidans ve 'Her Mevsim, Tek Mevsim' sloganıyla Sultanbeyliği'de yapımına başlayacak ve lansmana özel yüzde 10 indirim yapacak.



SUR Yapı, 'Prestij Tarz Kazandı' sloganıyla Güneşli'de inşa edeceği Mirage Rezidans ve 'Her Mevsim, Tek Mevsim' sloganıyla Sultanbeyliği'de yapımına başlayacağı Sur Yapı ilkbahar ile Şirket, her iki projede de lansman dönemine özel yüzde 10 indirim yaparken, tamamı peşin Ödemelerde ve katılım bankası Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Güneşli'de yer alacak Mirage Rezidans'ın, 17 katlı 3 bloktan oluşacağını ve 342 rezidansın bulunacağı projede 60 dükkâna yer verdiklerini açıkladı. Alışveriş caddesinin de yer alacağı projede 1+1 den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Sultanbeyli'de yapılacak Sur Yapı İlkbahar'ın iki etap olarak planlandığını söyleyen Elmas,  "İlk etapta 304, ikinci etapta 200 konut olacak" dedi. 

ISPARTAKULE'NİN en büyük projesi Bizim Evler 6'da inşaat hızla ilerlerken, yüzde 5 peşinat, yüzde 1 KDV fırsatıyla daire sahibi olmak mümkün. Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim yapılırken, firma bünyesinde 12 ay vade farksız ödeme seçeneği mevcut. En düşük daire fiyatının 407 bin lira olduğu projedeki ticari ünitelerin satışları da 560 bin liradan başlayan fiyatlarla devam ediyor. Şirketin Bizim Evler serisinin son halkası olan Bizim Evler 7 projesinde de lansman dönemine özel fiyatlarla satışlar devam ediyor. Otobana ve Küçüçekmece Gölü'ne nazır yükselen 532 konutluk Bizimevler 7'de en düşük daire fiyatı ise 404 bin lira. Hızlı satış süreciyle dikkat çeken projede 2+1,3+1 ve 4+1 tipi daireler sahiplerini bekliyor. 

Konut üreticileri bu yıl da her keseye göre düzenledikleri kampanyalarla vatandaşları konut sahibi yapmak için birbiriyle yarışıyor. Kampanyalarda en çok faizsiz vadelendirme, düşük peşinat ve peşin indirimi seçenekleri öne çıkıyor. 

Yıl başından bugüne kadar lansmana çıkan 41 projenin büyük bir kısmında satış performansı yüzde 30-50 aralığında seyrederken, bir kısmında kampanya çeşitlendirmesine gidildi. işte 41 kere maşallah dedirtecek yeni projelerden seçtiklerimiz: 

'SANCAKTEPE ADRES'

Şirketin en çok kazandıran projelerinden 'Adres' markasını Sancaktepe'de de konumlandırması yatırımcıların büyük ilgisini çekti. Toplam 300 dairenin 200'ü cazip seçeneklerle sahiplerini buldu. Bölgedeki diğer projelerin daire fiyatlarına ' kıyasla oldukça düşük seyreden kampanya fiyatları son 100 daire için de geçerli olacak. 

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, 'Sancaktepe Adres projesinden daire satın alanlar anahtar tesliminde yüzde 100'e varan oranda kazanacak' diyor.

 Sinpaş Yapı-Marina Ankara 

BAŞKENTİN gözde semtlerinden Oran'da yükselen 4 etaplı projenin satışa sunulan Maıina Tovvers etabında 1+1'den 7,5+1'e farklı tipte 912 konut yer alıyor. Marina Ankara'da lansman dönemine özel yüzde 10 peşinat ödendiğinde kalan meblağ için firma bünyesinde 40 ay sıfır faiz uygulanıyor. Peşin alımlarda ise yüzde 15 indirim sağlanıyor. 

Yiğit Group-Fortis İstanbul 

BASIN Ekspres Yolu'nda hayata geçirilen Fortis İstanbul, 20'şer katlı, üç blok ve 705 konuttan oluşuyor. 1+0,1+1 ve 2+1 tipi daireler rezidans tapu olduğu için home office şeklinde kullanılabilecek şekilde dizayn edilecek. Ortalama metrekaresi 4.200 lira olan projede kısa süreli vade farksız taksitlendirme ile peşin alımda yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Elmar - Elmar Toııvers Ankara 

803 KONUTUN yer aldığı projede 753 adet 1+1 tipi konut bulunuyor. Kiralama değeri üzerinden satış strateji geliştiren şirket yönetimi, 1+1 dairelerin kira ortalamasının da 2 bin lira seviyesinde olacağını belirterek, "45 metrekare bir konutu 200 bin liraya alan bir yatırımcının 1.500 liradan kiraya verecektir. 

Önümüzde 2,5 yıl inşaat süresi var. 6 aylık süre de kiralama için geçerse, aslında bu projenin kendini 7 yılda amorti ettiğini görebilirsiniz" mesajı veriyor. 

Kiptaş & Torunlar GYO-5. levent Eyüp Alibeyköy'ün otoban yönünde inşa edilecek dev projeden daire sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 10 indirim imkânı sağlanıyor. Yüzde 30 peşinatlı alımlarda ise firma bünyesinde 36 ay vade farksız ödeme imkânı söz konusu. 

Cihan İnş.-Avrupark 

EMLAK Konut GYO güvencesiyle Bahçekent'te 79 bin metrekarelik alanda 500 milyon liralık yatırımla etap etap yükselecek olan Cihan İnşaatın Avrupark projesinde 1.394 konut ile 86 ticari ünite yer alıyor. 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 tipi dairelerin yer aldığı projede en düşük daire fiyatı ise 200 bin lira seviyesinde. 

Mesa & Tepe İnş.-Park Mozaik TOPLAM 75 bin metrekarelik geniş bir arazi üzerine inşa edilen Başkentin en renkli projesi Park MOZAİK'te, üç kule ve on yatay blokta yer alan toplam 885 daire bulunuyor. Seçkin proje, 2+1,3+1,4+1, 4+1 dubleks, 5+1,5+1 dubleks ve 6+1 dairelerle, 92 ile 240 metrekare arasında değişen büyüklükteki konut alternatifleri ile ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan zengin seçenekler sunuyor. Konut fiyatları 500 bin lira seviyesinden başlayan Park MOZAİK'in ilk etabı 2016 yılında teslim edilecek.

Binres İns.Vaditepe Gölevleri 

KİPTAŞ'IN Bahçeşehir'in tam göbeğinde inşa ettiği 4 bin konutluk Vaditepe projesinin son halkası olan Vaditepe Gölevleri, Binres İnşaat imzasıyla hayata geçirildi. 5 bloklu projede 357 adet lüks konut ve 52 ticari ünite yer alıyor: Bahçeşehir göletine nazır yükselecek Gölevleri 18 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde zengin sosyal donatılarıyla oturum ve yatırım amaçlı düşünenlere hitap ediyor. Bin kişinin yaşayacağı Vaditepe Göl Evleri'nde az sayıda 1+1 daire ile 2+1,3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. 69 ile 234 metrekare arasında değişen dairelere faizsiz 24 ay taksit seçeneği ile sahip olmak mümkün. Peşin alımlarda ise yüzde 5 iskonto uygulanıyor. Proje Aralık 2017'de teslim edilecek. 

İş & Altınhas -Kasaba 

İSTANBUL Ömerli'de yer alan ve ilk etabı 2003 yılında teslim edilen projenin 3. etabında sekiz ayrı tipte 156 konut yer alıyor. Geniş bahçe alanlarının öne çıktığı projede fiyatlar 715 bin liradan başlarken, lansman kampanyasında yüzde 35 peşin 24 ay vade faksız ödeme seçeneği mevcut. 

Ankan&Emaar-T.Orizzonte 

TEK katlı villa yaşamının sembol projesi olacak Orizzonte'de yüzde 1 KDV avantajıyla 625 bin dolara 183 metrekarelik villaya sahip olmak mümkün. Geniş mutfaklı ve stüdyo daire eklentili modelleriyle dikkat çeken proje Büyükçekmece göl havzasında hayat buluyor. 

RİTİM İSTANBUL 

Dumankaya'nın Al Mazaya ile birlikte gerçekleştirdiği karma projede inşaat ve satış süreci devam ediyor. 

Maltepe'de konumlanan Prens Adaları manzarası da olan projedeki dairelere sıfır peşinat, yüzde 12 indirim veya 48 ay sıfır faizle sahip olmak mümkün. 

FLEX-OFFİCE-Bahçeşehir'de konumlanan 32 katlı yeni nesil kurgulu ' Dumankaya Flex Ofis ofis projesinde yer alan 310 üniteden 230'u iki ayda satıldı. Ön taleple 101 bin liradan satışa çıkarılan ofisler şu anda minimum 165 bin lira seviyesinden alıcı bekliyor. 

2017 yılında teslim edilecek ofislerde prim İbrahim Dumankaya Holdlig bünyesinde faaliyet gösteren DKY İnşaat'ın "Her şeyin bir tık fazlası" sloganıyla Kartal'da geliştirdiği DKY Kartal projesinde lansman dönemine özel kampanyaiı satışlar sürüyor. 

400 bin lira seviyesinden başlayan fiyatlarla müşterilere sunulan dairelerin yüzde 50'si sahiplerini buldu. Toplam 220 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan DKY Kartal'da 331 konutun yanısıra 23 bin metrekarelik ofis alanı da yer alacak. 

1,5 salon konsepti ile fark oluşturan projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1,5 salon, 4 oda 1,5 salon, 5 oda salon ve 6 oda 1 salon tipi daireler büyük ilgi gördü. Devam eden kampanya kapsamında tamamı peşin ödeme yapıldığı takdirde yüzde 10 indirim avantajı sunuluyor. Projeden yüzde 5'ten başlayan peşinatla konut sahibi olmak mümkün. Aynca firma bünyesinde 24 ay vade imkânı da sunuluyor. 

DKY Kartal projesinin sektöre getirdiği yenilikler arasında 1+1 kavramı en başta yer alıyor. Projede tüm dairelerde salonlara ilave 5-7 metrekare büyüklüğünde kullanım alanı kazandıracak balkonlar İstanbul'da özlenen balkon keyfini geri getiriyor. Dairelerin balkonları yazın açılıp kışın ise kapanarak, yeni nesil ev anlayışlı fonksiyonel ev modellerini Kartal'a taşıyor. 

şirketin Yönetim Kurulu Başkam Ali Dumankaya, "Tüm daireleri camla kapanabilen balkonlarla tasarladık. Dairelerde hiçbir metrekarenin boşa gitmemesi, evlerin tam anlamıyla kullanıcıya yönelmesi için çalıştık. Bu amaçla DKY Kartal'ın yeni nesil evlerini "+13" olarak adlandırıyoruz. 2+1,5'tan, 6+1'a uzanan ferah daire seçenekleriyle DKY Kartal bir evden bir tık daha fazlasını sunacak" dedi. 


Yeni Akit


Geri Dön