19 / 04 / 2024

sur yapı altan elmas

sur yapı altan elmas

Türkiye ekonomisine yılda yaklaşık 5 milyar dolarlık katma değer sağlayan KONUTDER, sektörün sesi olmayı sürdürüyor. KONUTDER, bayrak değişiminin ardından yeni yol haritasıyla sektördeki sorunları çözmeyi hedefliyor.

Altan Elmas kimdir?

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas kimdir? Altan Elmas'ın eğitim ve iş hayatına dair özgeçmişini incelemek ve Sur Yapı projelerini görmek için haberimize giriş yapabilirsiniz...

Sur Yapı dev kampanyalara 7 proje ile katıldı!

Türkiye’nin önde gelen inşaat şirketlerinin yer aldığı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nin (GYODER), toplam 86 projeyi kapsayan, bir ay sürecek kampanyası Sur Yapı da katıldı.

Sur Yapı her iki yakada projelerini sürdürüyor!

SUR Yapı, 'Prestij Tarz Kazandı' sloganıyla Güneşli'de inşa edeceği Mirage Rezidans ve 'Her Mevsim, Tek Mevsim' sloganıyla Sultanbeyliği'de yapımına başlayacak ve lansmana özel yüzde 10 indirim yapacak.

Altan Elmas'tan yeni şirket!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Sur Yapı Genel Müdürü Ufuk Elmas ve Sur Yapı Genel Müdür Vekili Atilla Elmas'la Ak Bursa Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi'ni 50 bin TL'lik sermaye bedeliyle kurdu...

Sur Yapı 2015'te yeni yatırımlara başlama kararı aldı!

Sur Yapı, kentsel dönüşümden, karma konsepte kadar birçok projeye imza atacak. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas "2014 yılı çok umut verici ve dinamik bir yıl olarak geçti" dedi.

Marka Rezidans'ın hedefi Körfez ülkeleri!

Sur Yapı, Bursa'da büyük bir yatırıma imza atıyor. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas "Çevre illerden ve Körfez ülkelerinden yoğun talep alacağını düşünüyoruz" dedi.

Altan Elmas: Konutta balon olsa şimdiye kadar patlardı!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas; "Her yıl 700 bin konut ihtiyacı doğuyor. Ruhsat alınan konut sayısı ise yılda 600 bini geçmiyor. Konutta balon olsa şimdiye kadar patlardı" dedi...

Altan Elmas: Tapu harcı ve KDV artarsa inşaat sektörü donar!

Türkiye'deki konut stoku 700-800 bin civarına ulaştı. Bu rakam ülkede bir yıllık 650 bin adet civarında olduğu tahmin edilen konut ihtiyacının üzerinde...

Sur Yapı, yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirecek! 

Konutder Yönetim Kurulu ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, Sur Yapı'nın ürettiği konutlarla ilgili açıklamalarda bulundu ve grubun yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirmeyi hedeflediğini açıkladı...

Sur Yapı'dan yeni proje atağı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Sur Yapı'nın projelerini ve Sur Yapı’nın patronu Altan Elmas'ın sektörle ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in 'İstanbul’da 6 projeyle yola devam, Antalya’da 70 binlik şehir kuruyoruz' başlıklı yazısı... 

Sur Yapı Tatil Evleri lansman için gün sayıyor!

Sur Yapı olarak bugüne kadar 127 projeyi hayata geçirdiklerine dikkat çeken Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, 2022'ye yeni bir sektörde turizm alanında çok özel bir projeyle girdiklerini vurguladı.

Sur Yapı’dan yeni konut kredi paketine yüzde 20 indirimle tam destek!

Sur Yapı, kamu bankaları tarafından açıklanan yeni kredi paketine tüm projeleriyle destek oluyor. İstanbul’da teslime hazır projeler de kampanya kapsamına alındı. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, "Sur Yapı olarak tüm projelerimizde uygulamaya koyduğumuz oldukça avantajlı bir ödeme pla

Sur Yapı 23 bin 400 konutluk portföye ulaştı!

Sur Şirketler Grubu’nun İstanbul ve Antalya’da yer alan 16 farklı projede 23 bin 400 konutluk portföye ulaştıklerını söyleyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve KONUTDER Başkanı Z. Altan Elmas projelerini devam edeceklerini açıkladı.

Sur Yapı projelerinden ev alanın ödemesi seneye!

Sur Yapı 13 projesinde başlattığı yeni kampanyayla alımlarda ödemeleri 1 yıl erteledi. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, “Yılın kampanyasını yapmaya çalıştık” dedi...

Sur Yapı gurbetçiye 6 ayda 500 gayrimenkul sattı!

Yurt dışı tanıtımına ağırlık veren Sur Yapı, son 6 ayda gurbetçilere 500 konut, ofis ve dükkan satışı gerçekleşti. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşları, projelerimize yoğun ilgi gösteriyor” diye konuştu.

2019 Sur Yapı için teslim yılı olacak!

KONUTDER ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Türkiye ekonomisinin güçlü yapısına dikkat çekerek, gayrimenkul sektörünün her zaman işbirliği yapmaya özen gösterdiğini belirtti.

Sur Yapı'nın 2018 portföyü 11 milyar TL!

2017 yılının yatırım yılı olduğunu belirten Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, 2018'in de üretim ve satış yılı olacağını söyledi..

Sur Yapı'dan Sancaktepe ve Ümraniye'ye yeni proje geliyor!

2018 hedeflerini açıklayan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Sancaktepe ve Ümraniye'de konut ve ticari alanlardan oluşan iki yeni proje yapacağız" dedi.

Sur Yapı'nın 2018 ciro hedefi 1,7 milyar TL!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas yaptığı açıklamada, Sur Yapı'nın 2018 portföyünün 11 milyar lira olacağını ve gelecek yıl 1,7 milyar TL ciro hedefi koyduklarını belirtti.

Sur Yapı 3 projesinde gayrimenkul sertifikası ihraç edecek!

Sur Yapı, 2018’de 3 projesinde gayrimenkul sertifikası ihracı yapmaya hazırlanıyor. Sur Yapı Başkanı Altan Elmas, Antalya ve İstanbul’da yer alan 3 projede en az 200 milyon TL’lik sertifika ihracı planladıklarını dile getirdi.

Sur Yapı Katar'dan 100'ün üzerinde ön talep anlaşmasıyla döndü!

Doha'daki Expo Turkey by Qatar Fuarı'na 13 projeyle katılan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, açıklamalarda bulundu. Elmas, 100'ün üzerinde ön talep anlaşması yaptıklarını açıkladı.

sur yapı altan elmas Haberi

sur yapı altan elmas

Sektörün sesini daha güçlü duyurmasını ve sağlıklı büyümesinin önünü açmayı hedefleyen KONUTDER, katıldığı kampanyalarla gayrimenkul yatırımcılarına da destek oluyor. Geçtiğimiz Şubat ve Mart aylarında gerçekleştirilen 240 ay vade kampanyası ile gayrimenkulün erişilebilir olması sağlandı. Mart ayı sonuna kadar devam eden kampanya kapsamında KONUTDER üyesi olan 22 firma 2,1 milyar TL değerinde 2 bin 300 bağımsız bölümün satışını gerçekleştirdi. 


Yapılan yeni yönetim değişikliğinde bayrağı devralan KONUTDER Başkanı Z.Altan Elmas; “Sektörde önemli çalışmalar gerçekleştiren KONUTDER olarak bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz başarılı çalışmalara yenilerini katmak için üyelerimizle birlikte daha fazla gayret göstereceğiz. Kurulduğu günden bu yana yönetim kadrosunda bulunduğum KONUTDER’ de gayrimenkul sektöründeki sorunların aşılması için çalışmalar gerçekleştirdik. Kamu kurumları ve diğer paydaşlarımızla ortak hareket ederek sektörün sorunlarına çözüm bulabilmek adına girişimlerde bulunduk. Bugünden...