18 / 04 / 2024

Süre azalıyor! Emekli maaşını ING’ye taşıyanlara 2 bin 500 TL promosyon ödemesi

Süre azalıyor! Emekli maaşını ING’ye taşıyanlara 2 bin 500 TL promosyon ödemesi

Siyasi ve ekonomik konjonktür kapsamında giderek artan hayat koşulları, yeni dönemde tek emekli maaşıyla geçinmek zorunda kalan emeklilerin bütçelerini zorluyor. Bu kapsamda 3 yıllık promosyon ödemesi zamanını tamamlayanlara ING Bank’tan önemli imkânlar sunuluyor.



Yeni dönemde ekonomik olarak sorun yaşayan emekli müşterilerine ek olarak geri ödemesiz promosyon ödemesi yapılacağını duyuran ING Bank, emekli maaşlarını taştan müşterilerine 2 bin 500 Türk lirasına kadar promosyon ödemesi yapıyor.

Yıl başı itibarıyla farklı kategorilerde geliştirdiği fırsat kampanyalarıyla dikkat çeken ING, promosyon ödeme zamanını tamamlayan farklı banka müşterileri için yeni bir kampanya geliştirdi.

Süre azalıyor! Emekli maaşını ING’ye taşıyanlara 2 bin 500 TL promosyon ödemesi

ING’nin resmî internet sayfasında yayınlanan kampanyaya göre emekli maaş tutarına göre değişen promosyonlar hazırlandı. 2 bin 500 Türk lirasına kadar promosyon ödemesi yapacağını duyuran ING, promosyon ödemesine ilaveten bir kampanya daha geliştirdi. Kampanya ile birlikte emekli maaş tutarına bakılmadan ek nakit desteği sağlanıyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön