24 / 04 / 2024

Suruç Semt Pazarı açıldı!

Suruç Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa'da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Suruç'a yaptırdığı semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.




Semt pazarları şehirler için bir kültür olduğunun altını çizen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi; "Her ilçede başlatmış olduğumuz kapalı semt pazarı projemiz kapsamında Suruç ilçesinde yaptırdığımız semt pazarını açıyoruz. Büyükşehir Belediyesi ilçelere adalet içersinde yaklaşıyor. Bu adalet anlayışıyla her ilçeye hizmet kalitesini yansıtmak istiyoruz. Bu anlamada çalışıyoruz. Kadrosu, vizyonu olan bir şekilde hayali değil icraatı  gerçekleştiriyoruz" diyerek esnafa ve Suruçlululara hayırlı olmasını diledi.


BAŞKAN ÇİFTÇİ: SURUÇ'TA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR


Suruç'ta Büyükşehir Belediyesinin yaptıklarını anlatan Başkan Çiftçi: "Suruç büyük bir ilçemizdir. Bu hizmetlerin aslında çok önce yapılması gerekiyordu. Prestij cadde uygulaması her ilçede olduğu gibi Suruç'ta ta başladı. İlçe belediyesi maalesef yağmur drenajı olmayan bir alt yapıya sahip. İçme suyu ve kanalizasyonu yetersiz bir alt yapıya sahip. Çalışma yaptığımız caddelere defalarca gelerek çalışmaları inceledim. Bu anlamada esnafımızın hoşgörüsüne ve sabrına teşekkür ediyorum. AK Belediyecilik anlayışıyla Suruç'un tüm alt yapısını planlıyoruz. ŞUSKİ hızlı bir şekilde alt yapıyı tamamlayacak. Bir çok bölgede üst yapıda asfalt çalışması yaptık. Suruç ilk kez sıcak asfaltla tanıştı. İlke kez, semt pazarı, yağmur drenajı, spor ve gençlik merkeziyle tanışacak. Genel anlamda da çalışmalarımız devam ediyor. Suruç kırsal mahalleleri de aynen diğer ilçeler gibi Büyükşehir çalışma kadrosunun hizmetiyle tanıştı. Mezarlık tadilat çalışmalarımız başlayacak. Suruç'ta 4 park çalışmalarımız sürüyor. İlk ilçe olarak Suruç'ta park yapacaktık. İlçe Belediyesinin tutumundan dolayı gecikti. Şimdi 4 parkı birlikte yapacağız. Makamlar geçicidir. Makamlar hizmet içindir. Bizde bu anlayışla güzel Suruç'a hizmet ediyoruz" dedi.


Suruç'a yapılan yatırımları önemsediklerini ifade eden Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ise: "Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Suruç ilçemizde yaptığı bu semt pazarını hayırlısıyla açılışını birlikte yapıyoruz. Büyükşehir Belediyesi Suruç'ta çok farklı projelerle önümüzdeki aylarda ilçeyi hak ettiği yere taşıyacaktır. Büyükşehir Suruç'ta 4 tane büyük park, sosyal tesis, köy yollarının asfaltlanması, alt yapı projelerinin tamamlanmasıyla İlçe Belediye Başkan Vekilimizle iyi yerlere gelecektir. AK Parti iktidarıyla Suruç'ta önemli adımlar atıldı" diyerek hükümetin ilçede yaptığı çalışmalara değinerek kapalı semt pazarının Suruçlulara hayırlı olmasını diledi.


Başkan Çiftçi, Milletvekili Yıldız, İlçe Kaymamamı Ferhat Sinanoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yavuz ve beraberindeki meclis üyeleriyle Kapalı Semt Pazarının açılışını gerçekleştirdiler.

 



Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön