26 / 04 / 2024

Tahincioğlu Gayrimenkul, iki yeni ofis projesine Şubat'ta start verecek!

Tahincioğlu Gayrimenkul, iki yeni ofis projesine Şubat'ta start verecek!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Uluslararası İstanbul Finans Merkezi' ni ofis projeleriyle kuşatıyor. Ataşehir Palladium Tower projesine devam eden şirket, bölgede iki yeni ofis projesine Şubat'ta start verecek...



Tahincioğlu Gayrimenkul, Uluslararası İstanbul Finans Merkezi'ni ofis projeleriyle kuşatıyor. Ataşehir Palladium Tower projesine devam eden şirket, bölgede iki yeni ofis projesine Şubat'ta start verecek. Ardından da istanbul Finans Merkezi içindeki projeyi devreye alacak.


Hafriyat çalışmaları devam eden Uluslararası İstanbul Finans Merkezi projesiyle sadece Türkiye'nin değil dünyanın sayılı merkezlerinden biri haline gelecek Ataşehir bölgesinde konuttan ofise kadar gayrimenkulün her alanında yatırımlar hızla devam ediyor. 


Tahinci Holding Emlak Konut GYO'dan arsa satışı karşılığı aldığı arazi üzerinde iki yeni ofis projesi hayata geçirecek. 2014'ün ilk çeyreğinde Şubat aymda lansmanı yapılması planlanan ofis projelerini, Uluslararası İstanbul Finans Merkezi arazisi içinde yer alan arsada yükselecek proje izleyecek. 


İlk çeyrekte satışa çıkacak Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Anadolu Yakası'nm en güçlü ofis yatırımcısı olan Tahincioğlu'nun Ataşehir bölgesinde uzun yıllardır proje geliştiren firma olarak yeni yatırımlara imza atacağını açıkladı. 


Emlak Konut GYO'nun arsa satışı gelir paylaşımı modeliyle ihaleye çıkarttığı İstanbul Ataşehir Batı Bölgesi l'inci Kısım 6'ncı Bölgedeki arsanın ihalesini Kozken İnşaat ile birlikte kazandıklar mı hatırlatan Özcan Tahincioğlu, "Ataşehir'deki söz konusu arsamız 3 parselden oluşuyor ve arsalar toplam 41 bin 660 metrekare alanı kapsıyor. 


Burada iki ofis projesi hayata geçireceğiz. 

Projemizin lansmanını 2014'ün ilk çeyreğinde yapacağız" diye konuştu. 

Levent'e ofis, Seyrantepe'ye konut Ofis projeleri dışmda Nidapark Beşiktaş'm inşaatına ve satışlarına devam eden şirketin Avrupa yakasındaki yeni yatırım adresleri ise Seyrantepe ve Levent oldu. 


Seyrantepe Nidapark projesinin lansmanını 2014 yılında yapacaklarını anlatan Tahincioğlu, "Nida Kule Levent projemizin lansmanını ise 2014'ün ilk ya da ikinci çeyreğinin başında gerçekleştireceğiz" dedi. 

Özcan Tahincioğlu 2014 yılının zor geçeceğini, buna rağmen sektörde pozitif bir havanın hakim olduğunu belirten Özcan Tahincioğlu, "Bîr takım politik ve siyasi riskler önümüzü görmemizi engellese bile, gayrimenkul uzun vadeli bir yatırım olduğu için yatırımcı sadece 2014'e bakmıyor. Türkiye'nin dinamikleri göreceli olarak bölgede diğer yatırım yapılabilecek ülkelerin önüne geçmemizi sağlıyor. 



'2014 zor geçecek, ama Türkiye'nin önü açık' 



Yabancı yatırımcıların da halen Türkiye'den çok ümitli olduğunu vurgulayan Tahincioğlu, "Uzun vadede çok iyi olacağına inanıyorlar. Bir nevi karanlıkta ilerliyoruz diyorlar ama genel anlamda aslında bu ortamı da bir yatırım yapabilme fırsatı olarak değerlendiriyorlar" dedi. 


Posta Gazetesi 


Geri Dön