19 / 04 / 2024

Tahir Çelik kimdir?

Tahir Çelik kimdir?

Ece Türkiye firması tarafından yönetilen Ankamall Alışveriş Merkezi’nin yöneticisi Tahir Çelik, Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi’nin yeni alışveriş merkezi müdürü oldu. Peki, Tahir Çelik kimdir? Bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?



Tahir Çelik kimdir?

Ece Türkiye firması tarafından yönetilen Ankamall Alışveriş Merkezi’nin yöneticisi Tahir Çelik, Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi’nin yeni alışveriş merkezi müdürü oldu.


Tahir Çelik, Süleyman Demirel Üniversitesi Elektrik , Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü mezunu.


Tahir Çelik, 2007 yılının Ağustos ayından bu yana Ankamall AVM'de yönetici olarak görev aldı. Tahir Çelik, Ocak 2015 tarihi itibarıyla Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi’nin yeni alışveriş merkezi müdürü olarak hizmet verecek.


Ankamall..

ANKAmall, dünyanın seçkin markalarından oluşan 320'yi aşkın mağazası, 108.000 m² kiralanabilir alanı, 6.000 araçlık ücretsiz otoparkı, kafeleri, restoranları, sinema salonları ve çocuklar için oyun alanlarıyla her gün 10.00 - 22.00 saatleri arasında ziyaretçileriyle buluşuyor.


Nata Vega Outlet..

Nata Vega Outlet doğru markaları, doğru hizmet kalitesini en hesaplı alışveriş imkânı ile çatısı altında toplamayı, ziyaretçilerine her seferinde farklı deneyimler yaşatarak, en üst düzey hizmet kalitesinden en basitine kadar tüm detayları görev edinen bir Outlet olmayı hedeflemektedir. Ankara’nın sahip olduğu dokuları çerçevesinde, profesyonel yönetim anlayışı ile Sektörün en iyisi olmayı ve bununla birlikte Türkiye’nin en uzun tüneline sahip Akvaryumu, Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markalarını içeren shop –mix’i ile Nata Vega Outlet Ankara’da bir Ezberbozan olmayı misyon edinmiştir.


Nata Vega Outlet İletişim bilgileri:

Doğukent Bulvarı Mamak / Ankara

Tel: +90 (312) 554 27 00

Faks: +90 (312) 554 27 04

www.natavega.com.tr

[email protected]

Nata Vega AVM'nin müdürü Tahir Çelik oldu!


Geri Dön