29 / 03 / 2024

Tahminleri tutan İslam Memiş 'Elimde dolar olsaydı bunu yapardım' dedi! Eğer sizin de elinizde dolar varsa dikkat!

Tahminleri tutan İslam Memiş 'Elimde dolar olsaydı bunu yapardım' dedi! Eğer sizin de elinizde dolar varsa dikkat!

Piyasa kahini olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. İşte İslam Memiş'in konuyla ilgili o açıklamaları...



Yine yaptığı açıklamada ekrandaki dolar kuru, euro, sterlin veya diğer para birimlerinin gerçek değerini yansıtmadığına değinen İslam Memiş, ekranlardaki kurun Kapalı Çarşı'da 16.74 lira seviyesinde olduğunu kaydederek, "Yapmanız gereken tek şey, dövizciye gitmeniz, tabelaya bakmanız ya da bankacılık uygulamasından dolar alıyor gibi bakacaksınız, göreceksiniz, gerçek değerler bunlar." dedi.


'GÜNLÜK BAZDA DALGALANMA VAR MI?

Yaptığı açıklamada günlük bazda çok ciddi dalgalanmalar olduğunu söyleyen İslam Memiş, piyasa oturmadığı için bu dalgalanmaların süreceğini tahmin ettiğini kaydederek, Euro kurunun 17.45 seviyelerinde olduğunu söyledi. Bugün Euro'nun dolara karşı biraz daha fazla değer kaybettiğini çünkü euro/dolar paritesi 1.0411 seviyesinde olduğunu kaydeden İslam Memiş, "1 puanlık geniş bant aralığı var. Dolar karşısında, pariteler, altın, gümüş, kripto paralar ucuz kaldığı için, eline TL geçmiş, dolar almayı düşünenler varsa, euro'nun şu anda ucuz olduğunu bilmesi gerekiyor." dedi.

Tahminleri tutan İslam Memiş Elimde dolar olsaydı bunu yapardım dedi! Eğer sizin de elinizde dolar varsa dikkat!


ELİNDE DOLAR OLAN NE YAPMALI?

Yaptığı açıklamada elinde dolar olanların, aslında dolar karşısında Euro'nun, sterlinin, altının ve gümüşün ucuz olduğunu bilmesi gerektiğini kaydederek, " Bende dolar olsaydı, bunun eski seviyesine kadar gelmesini bekleyeceğime, 4'e bölerdim." dedi.

İslam Memiş, dün dolar endeksinin 105 seviyesine kadar yükseldiğini kaydederek, bunun önemli bir rakam olduğunu da belirtti. Bu yükselmemin altın ve gümüşün ons bazında gerilemelere neden olduğunu kaydeden İslam Memiş, "Elinde dolar olana aslında fırsat sundu. Benim nazarımda ucuz. Elimde TL olsaydı, dolardan ziyade euro'nun bana daha fazla kazandıracağını düşünüyorum." dedi.

Türkiye için sevindiren gelişme! Petrol ve doğal gaz sorununa derman olacak

Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Elinde dolar olanlar dikkat! Herkes bunu merak ediyor! İşte son dakika dolar yorum

Her tahmini bir bir çıkan İslam Memiş'ten sakın kaçırmayın uyarısı! Altın o tarihte tam bu kadar olacak! Duyan şok oldu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön