25 / 04 / 2024

Talimatla gelen indirim 15 gün dayandı! Zamlar peş peşe geldi

Talimatla gelen indirim 15 gün dayandı! Zamlar peş peşe geldi

Gıda ürünlerindeki pahalılığın ardından Tarım Kredi Kooperatiflerinde, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile birçok üründe indirime gitmişti. İndirim ise sadece 15 gün dayandı… Tarım Kredi Kooperatiflerinde birçok ürüne zam geldi.



Türk Lirası’ndaki tarihi değer kaybı ülke ekonomisini de büyük bir çıkmaza sürüklemeye devam ediyor.
İktidarın yanlış ekonomi politikalarının yükü her geçen gün daha da ağırlaşırken iğneden ipliğe zamların ardı arkası da kesilmiyor.

Elektrik, doğalgaz ve akaryakıt zamları başta olmak üzere girdi maliyetlerindeki artış zamları en çok tetikleyen etken olurken zamlara tepkilerin ardından Tarım Kredi Kooperatifi mağazalarına indirim talimatı gelmişti.
Geçtiğimiz ağustos ayında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği talimat ile Tarım Kredi Kooperatifi mağazalarında büyük bir indirim olacağı açıklanmıştı.

15 Ağustos tarihinde mağazalara akın eden ancak raflarda umdukları indirimi bulamayan vatandaşlar, şimdi de aradan geçen 33 gün içinde birçok üründe büyük zamlarla karşı karşıya kaldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön