23 / 04 / 2024

Talimatla gelen indirim 15 gün dayandı! Zamlar peş peşe geldi

Talimatla gelen indirim 15 gün dayandı! Zamlar peş peşe geldi

Gıda ürünlerindeki pahalılığın ardından Tarım Kredi Kooperatiflerinde, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile birçok üründe indirime gitmişti. İndirim ise sadece 15 gün dayandı… Tarım Kredi Kooperatiflerinde birçok ürüne zam geldi.



İNDİRİM TALİMATI 15 GÜN DAYANDI

Tarım Kredi Kooperatifi mağazalarında büyük indirim yapıldığı belirtilen 15 Ağustos tarihinden 16 Eylül tarihine kadar ürünlerin birçoğunda fiyatlara yeni zamlar geldi. Bakliyatlardan kırmızı mercimek, ayçiçeği yağı ve nohudun fiyatında değişiklik olmazken, siyah zeytin ve yeşil mercimeğin fiyatında ise indirim yapıldı.

Kooperatif mağazalarında geçen 33 günlük süre içinde birçok ürünün fiyatında artış meydana geldi. 33 gün içinde Tarım Kredi Kooperatifi mağazalarındaki aynı marka, aynı gramajdaki ürünlerin etiketlerinin değiştiği görüntülendi.

Hâlbuki geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile büyük indirim yapılacağını açıklamıştı. 15 Ağustos tarihinde Tarım Kredi Kooperatifi mağazalarına akın eden vatandaşlar umdukları indirimi bulamamıştı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön