25 / 04 / 2024

Tango Kule ve Dalga Kule'deki dükkanlar satışa sunuldu! 455 bin TL'ye!

Tango Kule ve Dalga Kule'deki dükkanlar satışa sunuldu! 455 bin TL'ye!

Firma: DAP Yapı

Proje: Tango Kule

DAP Yapı'nın hayata geçirdiği Tango Kule ve Dalga Kule projesinde dairelerden sonra dükkan satışları da başladı



Uyguladığı konsept ve özgün mimarilerle dünyada ilkleri gerçekleştiren DAP Yapı, en seçkin iki projesi olan Dalga Kule ve  Tango Kule  projelerindeki iş yerleri satışa sunuldu. Bu iki projedeki dükkanların fiyatları 455 bin liradan başlıyor. Yüzde 40 peşinatla 30 ay yüzde 0,49 oranında faizle vade yapılıyor. Dükkanların minimum alanı 40 metrekare olarak belirlendi.


Otel konseptine sahip 750 rezidansın yer aldığı Dalga Kule projesi Yüksek İstinaf Mahkemesi yanında bulunuyor. Yakınında özel bir üniversitenin kurulduğu projenin 500 metrekarelik çapında 15 bin konut yer alacak. Dragos'ta minibüs yolu üzerinde bulunan Dalga Kule projesi denize ve Bağdat Caddesi'ne oldukça yakın bir konumda yükseliyor. 


Tango Kule projesi  Marmaray  metro durağı yanıbaşında inşa ediliyor. E-5'e sıfır konumda bulunan Tangokule projesi otel konseptine sahip. Tangokule'de toplam 680 adet rezidans yer alıyor. 500 metrelik çapta 12 bin konutun bulunduğu Tangokule projesinde 12 dükkandan oluşan butik bir çarşı bulunuyor. Tango Kule projesi denize yakınlığıyla dikkat çekiyor. 


444 33 39


http://www.dapyapi.com.tr


Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön