19 / 04 / 2024

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 426 personel alacağını duyurdu! İşte başvuru şartları ve detayları...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 426 personel alacağını duyurdu! İşte başvuru şartları ve detayları...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün taşra hizmet birimlerinde istihtam amacıyla, 1'i büro personeli, 425'i tekniker olmak üzere toplam 426 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Peki personel alımı şartları neler? İşte tüm detaylar...



Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 426 personel alacağını duyurdu! İşte başvuru şartları ve detayları...

TAPU KADASTRO PERSONEL ALACAK!

Atanmaya hak kazanan kişilerin ibraz edecekleri belgeler ayrıca yayımlanacak. Yurt içinde ya da dışındaki öğretim kurumlarından mezun olup, bu ilanda aranılan öğrenim durumuna yönelik denkliği olan adaylar denklik gösterir belgelerini pdf veya jpeg formatında sisteme yükleyecek.

Erkek adaylardan askerlik bilgilerinde hata olanlar herhangi bir askerlik şubesinden askerlik bilgilerini düzelttirdikten sonra başvuru yapabilecek.

Adaylar başvuru değerlendirme sonuçları ve yerleştirme süreci ile sonuç bilgilerini Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım Platformu üzerinden takip edebilecek, ayrıca yazılı tebligat yapılmayacak.

Adayların işlem süreci ve gelinen aşamalara ilişkin Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü internet sayfasında (www.kgm.gov.tr) yayımlanan duyuruları takip etmesi gerekiyor.

TAPU KADASTRO PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Adayların mezun oldukları ön lisans programlarına uygun pozisyonlara başvuru yapmaları gerekiyor. Farklı bölüm mezunlarının başvuruları geçersiz sayılacak. Buna göre ön lisans mezunları 2022 senesi KPSS B Grubu P93 puan türünden 70 puan ve üzeri aldıkları takdirde açılan ilana başvuru yapabilecek.

Sözleşmeli teknikerler, Tapu Müdürlükleri ya da Kadastro Müdürlüklerinde görev yapacaklar. Sözleşmeli tekniker kadrosuna Tapu Kadastro Meslek Yüksekokulu mezunları, Harita, Harita Kadastro, Tapu ve Kadastro bölümlerini bitirenler, Harita ve Kadastro, Harita ve Maden Ölçme ile Harita Teknikerliğinden mezun olanlar başvuru yapabilecek.

Büro personeli kadrosuna ise Emlak Yönetimi, Emlak ile Emlak Yönetimi, Gayrimenkul Yönetimi ve Gayrimenkul Yönetimi ve Pazarlama bölümlerinden mezun olan adaylar müracaat edebilecek.

Sağlık Bakanlığı müjdeyi verdi! Devlet hastanelerine 11 bin 317 işçi ve 31 bin 317 sağlık personeli alınacak!

PTT KPSS şartsız 55 bin personel alımını ne zaman yapacak? 2022 PTT iş başvuru şartları neler? İşte detaylar...


Geri Dön