25 / 04 / 2024

Tarihi 16. Gayrimenkul Zirvesi bugün!

Tarihi 16. Gayrimenkul Zirvesi bugün!

Bu yıl 16’ncısı gerçekleştirilecek olan Gayrimenkul Zirvesi, bugün başlıyor. Zirvede gayrimenkul alanında merak edilen konular, sektör ve iş dünyası temsilcileri tarafından konuşulacak. 



Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından, 16 yıldır düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi, 'Türkiye Gayrimenkul Sektörünün DNA'sı Mercek Altında' teması ile bugün kapılarını açıyor.

Açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yapacağı, her yıl merakla beklenen ve sektörün en önemli buluşması haline gelen zirvede ulusal ve uluslararası platformda öne çıkan usta konuşmacılarla gayrimenkul sektörünün geleceğine yön verecek.

Sabah Gazetesi'nden Seda Tabak'ın haberine göre, Kuzu Grup'un stratejik ortak, İstanbul Airportcity'nin içerik ortağı, Tahincioğlu'nun sürdürülebilir gelecek sponsoru olduğu zirvenin ana sponsorluğunu,  TOKİ  ve Emlak Konut, ana medya sporsorluğu'nu ise SABAH Gazetesi üstlendi. Tüm gün sürecek Gayrimenkul Zirvesi'nin ilk konuşmacısı, Monocle gibi dünya markası haline gelen dergi, radyo, mağazalar ve farklı girişimleriyle tanınan yayıncı, reklamcı, trend gurusu Tyler Brule olacak.

Gelişmiş ülkelerin konut ve şehirleşme sorununu büyük ölçüde çözdüğünü belirten GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin, şunları söyledi: "Türkiye ise, kontrolsüz şehirleşmenin getirdiği sorunları çözmek üzere son yıllarda kararlı politikalarla harekete geçti. Özellikle içinde bulunduğumuz kentsel dönüşüm süreci, şehirlerimizi geliştirmek, değiştirmek ve dönüştürmek adına büyük bir fırsattır. Şehirlerimizin kadim yapısını bozmadan, kentsel dönüşümü iyi değerlendirerek, kentlerde yaşam kalitesini artırmamız mümkün. Bu hedefle, kamu yöneticileri, yerel yönetimler, şehircilik uzmanları, mimarlar, mühendisler ve proje geliştiricilerinden oluşan sektör temsilcileri olarak bir araya gelmeli, 'akıllı şehirler' konusundaki faaliyetleri hızlandırmalıyız."


Geri Dön