28 / 03 / 2024

Yalova Gayrimenkul Fuarı bugün başlıyor!

Yalova Gayrimenkul Fuarı bugün başlıyor!

Yalova Gayrimenkul Fuarı ve Arap Zirvesi, bugün Cumhuriyet Meydanı'nda kapılarını açıyor. Fuar 16 Ağustos'a kadar devam edecek. Yaklaşık 40 katılımcı firmanın yer aldığı fuar da Yalova'nın gayrimenkul projelerinin tanıtımı sağlanacak.



Yalova Gayrimenkul Fuarı ve Arap Zirvesi, bugün Cumhuriyet Meydanı'nda kapılarını açıyor. 

Fuar 16 Ağustos'a kadar devam edecek. JNR Fuarcılık tarafından düzenlenen ve Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) tarafından desteklenen fuar, farklı ülkelerden bireysel alıcı, yatırımcı ve acenteleri bir araya getirecek. 


Büyük çoğunluğu Yalovalı firmalardan oluşan yaklaşık 40 katılımcı firmanın yer aldığı fuar da Yalova'nın gayrimenkul projelerinin tanıtımı sağlanacak. 


Fuar kapsamında düzenlenecek olan Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi'nde gayrimenkul sektörüne genel bakış, sektördeki fırsatlar, sektörün geleceği, Yalova'nın kazanımları gibi konular değerlendirilecek. Abudabi, Kuveyt, Katar, Bahreyn, Umman, Ürdün, Suudi Arabistan, İran, Irak gibi ülkelerden gelecek bireysel alıcüar ve yatırımcılar fuar süresince işadamlarıyla ikili görüşmelerde bulunacak. YTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muhammet Sarıoğlu, Yalova'nın marka şehir olmasmı amaçladıklarını belirtti. 



Dünya


Geri Dön