07 / 05 / 2024

Tarım Kredi marketlerinde ne zaman indirim yapılacak? Tarım Kredi market indirimi hangi ürünlere uygulanacak?

Tarım Kredi marketlerinde ne zaman indirim yapılacak? Tarım Kredi market indirimi hangi ürünlere uygulanacak?

Tarım Kredi marketlerinde ne zaman indirim yapılacağı merak ediliyor. İşte merak edilen detaylar!



TARIM KREDİ MARKETLERİNDE NE ZAMAN İNDİRİM YAPILACAK?

Tarım Kredi, marketlerindeki 30'un üzerinde üründe indirim yapılacak. Tarım Kredi, marketlerinde 15 Ağustos Pazartesi gününden itibaren indirim uygulanacak.  Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği talimat ile enflasyonla mücadele kapsamında temel tüketim ve et ürünlerinde kapsamlı bir indirim kampanyası hayata geçecek.

TARIM KREDİ MARKETLERİNDE HANGİ ÜRÜNLERE İNDİRİM GELECEK?

Bu bağlamda Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde 30'un üzerinde temel tüketim ürününde 15 Ağustos Pazartesi günü itibarıyla indirimli fiyat uygulaması başlayacak. Söz konusu marketlerde şu ürünlere indirim uygulanacak; Çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi, makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, Ayçiçek yağı, zeytin yağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun gibi ürünlerin fiyatlarında indirim yapılacak.

Et ürünlerinde de Et ve Süt Kurumu tarafından temin edilecek ürünler, kasap reyonu bulunan Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde özellikle kasap reyonu bulunmayan marketlerde de gerekli hazırlık çalışmalarının yapılmasından sonra paketli olarak en kısa sürede indirimli şekilde satışa sunulacak. Et ürünlerinde uygulanacak indirimlerin duyurusu daha sonra detaylı bir şekilde yapılacak. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, 1400'e yakın hizmet noktasında üreticilerin yerli ve doğal ürünlerini tüketiciler ile buluşturuyor. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri gelecek dönemlerde de olanak ve fırsatlar değerlendirilerek yeni indirim kampanyalarını kamuoyu ile paylaşmaya devam edilecek.

Emekli promosyonları 8 bin TL’ye dayanıyor! İşte banka banka promosyon miktarları!

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Tarım Kredi Marketlerine gelecek indirim detayı!

İstanbul Tarım Kredi Kooperatif marketleri nerededir? En yakın Tarım Kredi Kooperatif marketleri nerededir?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön