24 / 04 / 2024

Tekerlekli mobil evlerle, konut sahipleri evlerini yanında taşıyacak!

Tekerlekli mobil evlerle, konut sahipleri evlerini yanında taşıyacak!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, “İki yıldır üzerinde çalıştığımız tekerlekli mobil evleri yakında satışa sunacağız. Konut sahipleri evlerini yanlarında taşıyabilecek. İsterlerse kiralayacak” dedi...



Pandemi süreciyle birlikte tüketici beklentilerinin de değiştiğini belirten Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur “İki yıldır üzerinde çalıştığımız tekerlekli mobil evleri yakında satışa sunacağız. Konut sahipleri evlerini yanlarında taşıyabilecek. İsterlerse kiralayacak” diye konuştu.

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; koronavirüs salgını süreciyle birlikte tüketicilerin beklentilerinde de ciddi değişimler yaşandığını belirten Timur, sektörün inovatif çözümlere yöneldiğine dikkat çekerek, Yeni normalde sosyal mesafenin daha rahat korunabileceği ve dışarıda daha fazla vakit geçirilebilecek müstakil, bahçeli ve geniş balkonlu evlere talebin arttığını görüyoruz. Ancak bunlara erişmek çok maliyetli. COVID-19 gelir düzeyinde etkilere yol açarken, yeni tüketici ihtiyaçları beraberinde inovasyonu getiriyor. Biz de iki yıldır mobil evler üzerinden çalışıyorduk. Şimdi hayata geçirmek üzereyiz. Gerçekten devrim niteliğinde bir proje olacak. Tekerlekli evler geliyor. İnsanlar evlerini istediği yere götürebilecek. Konut sahibi isterse kiraya de verebilecek" diye konuştu.

Kovid-19 sonrası arsa talebi yüzde 400 arttı!


Geri Dön