19 / 04 / 2024

Teknik Yapı Fikirtepe'de 4 ayrı proje yapacak!

Teknik Yapı Fikirtepe'de 4 ayrı proje yapacak!

Türkiye'nin en önemli kentsel dönüşüm alanlarından biri olan Fikirtepe'de temeller atılmaya hazır. Fikirtepe'de dört büyük adada dönüşüm yapmaya hazırlanan Teknik Yapı, proje ruhsatı için ilk onayı aldı.




Fikirtepe'de dört ayrı imar adasının dönüşümü için hazırlık yapan Teknik Yapı, ruhsat aldığı ilk projesini 25 Şubat'ta satışa sunacak Türkiye'nin en önemli kentsel dönüşüm alanlarından biri olan Fikirtepe'de temeller atılmaya hazır. 

Fikirtepe'de dört büyük adada dönüşüm yapmaya hazırlanan Teknik Yapı, proje ruhsatı için ilk onayı aldı. 


Avam projesi onaylanan Teknik Yapı, kat irtifaklarının kurulmasının ardından 25 Şubat'ta ilk ada üzerinde yükselecek Fikirtepe'deki yeni projesinin satışına başlayacak. İlk etapta 650 daire Fikirtepe'de yaklaşık 55.5 bin metrekarelik bir alanı kapsayan  dört ayrı imar adasın da 4 ayrı proje yapmaya hazırlanan Teknik Yapı, ilk olarak kat maliklerinin tamamı ile sözleşme imzalanan 11 bin 504 metrekarelik imar adasında ilk satışına başlayacak. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, E-100 otobanına paralel konumda yer alan bu projede yer alan 650 adet dairenin satışı için gün saydıklarını açıkladı. 


Karma proje olarak tasarlanan projede konut, homeofis ve ticari birimler olacak. 

'Eleştiri aldık' Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm çalışmalarının yaklaşık 2,5 yıldır sürdüğünü hatırlatan Durbakayım, "Bugüne kadar ruhsat almadığımız hiçbir proje için açıklama yapmadık. Fikirtepe'deki durum çok daha hassas olduğu için kimsenin beklentiye girmesini istemedik.  Projelerin yükseleceği adalarda yıkım yapmadığımız için çok eleştirildik" açıklamasında bulundu. 



Posta




Geri Dön