20 / 04 / 2024

Tema Park İstanbul satılık!

Tema Park İstanbul satılık!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

Tema Park İstanbul satılık fiyatları metrekaresi 3 bin 200 TL'den başlayarak belirleniyor. Tema Park İstanbul Evleri'nin ismi Tema İstanbul olarak değiştirildi. Tema İstanbul Halkalı'da satışlar Çarşamba günü başlıyor...




Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur ortaklığı ile İstanbul Halkalı'da hayata geçirilecek olan Tema Park projesinin adı  Tema İstanbul  olarak değiştirildi. Tema İstanbul satışları önümüzdeki Çarşamba günü 26 Haziran'da başlıyor.


Tema Park İstanbul satılık daire fiyatları haberimizin devamında yer alıyor.  Tema İstanbul Evleri TOKİ'ye ait arsa üzerinde inşa ediliyor. Tema İstanbul Halkalı projesi içerisinde konut, ofis, otel, AVM, ofis, dükkan ve eğlence yerleri bulunuyor.


Tema İstanbul Halkalı projesinde 3 bin 500 adet daire yer alıyor. Stüdyo daire tipinin iptal edildiği Halkalı Tema İstanbul projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri tasarlandı.


Tema Park İstanbul satılık dairelerin alanları 65 metrekare ile 196 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Tema İstanbul Halkalı'da 3+1 daireler 1.500 adet, 1+1 daireler 600 adet bulunuyor.


Tema Park İstanbul satılık daire fiyatları metrekare olarak 3 bin 200 TL'den başlangıç gösteriliyor. Tema İstanbul Halkalı projesinde 92 metrekare büyüklüğündeki daireler 4 blokta sınırlı sayıda yer alıyor. Tema İstanbul Halkalı teslimleri 2016 yılında yapılıyor.


Halkalı Tema İstanbul Evleri satış ofisi

Telefon : (212) 970 00 00

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön