24 / 04 / 2024

theme park projesi

theme park projesi

Tema Park Halkalı teslim tarihi haberimizde yer alıyor. Halkalı Atakent Tema İstanbul Evleri'nin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor...

İstanbul Tema Park satılık!

İstanbul Tema Park satılık daire fiyatları kapsamında metrekare birim fiyatı 3 bin 200 TL'den başlıyor. Halkalı Atakent Tema İstanbul Evleri'nde 3 bin 610 konut bulunuyor...

Tema Park İstanbul satılık!

Tema Park İstanbul satılık fiyatları metrekaresi 3 bin 200 TL'den başlayarak belirleniyor. Tema Park İstanbul Evleri'nin ismi Tema İstanbul olarak değiştirildi. Tema İstanbul Halkalı'da satışlar Çarşamba günü başlıyor...

Temapark İstanbul!

Temapark İstanbul projesi, Halkalı'a 4 bin 26 konut ile yükseliyor. Detaylar haberimizde

Halkalı Theme Park Evleri!

Halkalı Theme Park Evleri Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur işbirliği ile İstanbul Halkalı'da yükseliyor. Halkalı Theme Park Evleri satış listesi metrekaresi 3 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla oluşturuluyor...

Tema Park projesi!

Tema Park projesi İstanbul Halkalı'da konumlandırılıyor. Tema Park projesi 10 Haziran 2014'da resmen satışa çıkacak...

Tema Park Halkalı Evleri!

Tema Park Halkalı Evleri kapsamında satışların 10 Haziran tarihinde başlaması planlanıyor

Halkalı Theme Park Evleri!

Halkalı Theme Park Evleri kapsamında yer alan konutların fiyatlarından ödeme planına kadar tüm detaylar haberimizde yer alıyor

Tema Park Halkalı fiyatlar!

Tema Park Halkalı fiyatlar kapsamında konutların fiyatları henüz belirlenmedi...

Tema Park Evleri!

Tema Park Evleri Halkalı'da TOKİ'ye ait arazi üzerinde inşa edilecek. 4 bin 26 adet konutun yer alacağı Tema Park Evleri içerisinde otel, konut, ofis, alışveriş, oyun ve eğlence alanları da yer alıyor...

Theme Park Halkalı ödeme planı!

Halkalı'da 250 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Theme Park Halkalı ödeme planı ile ilgili detaylar haberimizin içerisinde yer alıyor...

Theme Park Halkalı nerede?

Toplam 1,3 milyar Euro yatırım bedeli hayata geçirilen Theme Park Halkalı nerede sorusunun yanıtı haberimizin içerisine yer alıyor...

Ordu Melet Park Projesi'nde çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Durugöl Mahallesi'nde inşa edilecek "Melet Park Projesi" için çalışmalara başladı. Söz konusu proje 130 milyon liraya mal olacak.

Şirinyer Parkı projesi yine mahkemelik oldu!

İzmit Büyükşehir ile Buca Belediyesi'nin işbirliğinde hayata geçirmek için planladıkları Şirinyer Parkı projesi yine mahkemelik oldu.

Kemalpaşa Göl Park projesi yıl sonunda tamam!

İnşaat çalışmalarına Ocak ayı içerisinde başlanan Kemalpaşa Göl Park Projesi bu yılın sonuna kadar tamamlanacak.

Bağcılar'a Çetsa Park projesi geliyor!

Kentsel dönüşüm projelerinin hız kesmeden arttığı Bağcılar'a Çetsa Park projesi geliyor. İstanbul Bağcılar'da Göztepe Mahallesi'nde yükselen Çetsa Park projesi, iki blok olarak yükseliyor.

Düzce Melen Su Park Projesi'ne çelik köprü!

Melen Su Park Projesi kapsamında Melen Çayı üzerinde yapılması planlanan Çelik köprü için hafriyat çalışmalarının yanı sıra diğer çevre ve yol bağlantılarında da çalışmalar başladı.

Ordu Melet Park Projesi'ne ilk kazma vuruldu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 32 yıl boyunca çöp alanı olarak kullanılan bölgede bir mega projeyi daha hayata geçiriyor. Büyükşehir 130 milyon TL maliyetindeki Melet Park Projesi için çalışmalara başladı.

Tekirdağ Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı. Projenin bu yıl içinde tamamlanıp hizmete açılması bekleniyor.

Buca Şirinyer Parkı Projesi itirazlarına ret!

Buca'da İzmir Büyükşehir ve Buca Belediyesi'nin yapacağı Şirinyer Parkı Projesi'ne olanak sağlayan imar planlarına yapılan itirazlar Büyükşehir Meclisi tarafından reddedildi.

Demirel Park projesi Adana İnşaat 2017 Fuarı’na katıldı!

İbrahim Demirel İnşaat tarafından inşa edilen Demirel Park projesi Adana İnşaat 2017 Fuarı’nda stant açtı.Demirel Park projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Balıkesir Tematik Park projesi MİPİM'de tanıtılacak!

Büyükşehir Belediyesi’nden Bandırma’ya bir vizyon proje daha. Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Liman projesi sonrasında Tematik Park Projesi için harekete geçti.

Zonguldak Karakum Sahili Manolya Park projesi Haziran'da tamam!

Zonguldak Valiliği tarafından hazırlanan “Karakum Sahili Manolya Park Projesi”nin detayları kamuoyuna açıklandı.Vali Ali Kaban, projenin 2017 yılının Haziran ayından önce bitirilmesi için ihalenin daha erkene alınabileceğini ve bunun için çalışma yapacağını söyledi.

MFM Yapı Bağcılar Adn Park projesi!

MFM Yapı Bağcılar Adn Park projesi metroya 3 dakika ve metrobüse 7 dakika mesafede inşa ediliyor.Bağcılar Adn Park projesinde 48 daire yer alıyor.

Gebze Çayırova Kent Park projesi 12 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Gebze Çayırova E-5 Karayolu girişinde hayat bulacak olan Kent Park projesi, Çayırova’nın çehresini değiştirecek, değerine değer katacak. İlçenin ekonomik, sosyal ve kültürel dönüşümünü sağlayacak.

theme park projesi Haberi

theme park projesi


Tema İstanbul projesi dört alandan meydana geliyor. Tema İstanbul projesi içerisinde Tema İstanbul Konutları, Tema Plaza, Tema World ve Tema Mall alanları yer alıyor.


Tema Park Halkalı teslim tarihi haberin içerisinde bulunuyor. Tema İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı Atakent bölgesinde hayata geçiriliyor. Atakent Tema İstanbul projesi 1,5 milyon metrekare alanda yükseliyor.


Tema İstanbul Atakent projesi Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur ortaklığında inşa ediliyor. Tema İstanbul Atakent Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri mevcut. Tema İstanbul Atakent satış ofisi ile 0212 970 00 00 telefon numarasından görüşebilirsiniz.


Atakent Tema İstanbul Evleri'nde 3 bin 610 adet konut bulunuyor. Tema İstanbul Atakent fiyatları metrekare bazında 3 bin 200 liradan başlayarak değişiyor. Tema...