25 / 04 / 2024

Temmuz ayı emekli maaşı zam oranı ne kadar? Emekli maaşı kaç TL olacak! İşte ayrıntılar...

Temmuz ayı emekli maaşı zam oranı ne kadar? Emekli maaşı kaç TL olacak! İşte ayrıntılar...

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından Şubat ayı enflasyon verileri açıklandı. Bu durumda emekli vatandaşlar temmuz ayında enflasyon oranına bağlı yapılacak zam miktarını merak ediyor. Peki emekli ve memur maaşları ne kadar artacak? İşte ayrıntılar...



Memur emeklisine yüzde 15,95 oranında zam

Uzmanlar, ocak ve şubat ayı enflasyon verilerin baz alarak yaptıkları hesaplarda memur maaşı zam oranını, yüzde 15,95 olarak açıkladılar. Böylece enflasyon oranı 6 ayın sonunda bu şekilde kalsa bile, en düşük memur maaşı 4 bin 794 Türk Lirası olacak.

Temmuz ayı emekli maaşı zam oranı ne kadar? Emekli maaşı kaç TL olacak! İşte ayrıntılar...

Emekliye yüzde 16,45 oranında zam

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan ocak ve şubat ayının aylık enflasyon verilerinin ardından emeklilere yapılacak olan senenin ikinci maaş zammı oranı belirlenmeye başladı. Uzmanlar tarafından yapılan hesaplara göre henüz iki verisi açıklanmış olan enflasyon oranları baz alındığında emeklilerin, temmuz ayından itibaren maaşlarını en az yüzde 16,45 oranında zam yapılacak.

Emeklilere 1.750 TL ek ödeme! Hesaplarınızı kontrol edin...

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! 2.500 TL nakit para hesabınızda!

Emekli maaşınızı yükseltebilirsiniz! Bu detaya dikkat! Milyonların yüzü gülecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön