19 / 04 / 2024

Terrace Mix Esenyurt satılık!

Terrace Mix Esenyurt satılık!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Mix

Terrace Mix Esenyurt satılık daire seçenekleri arasında stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı alternatifler bulunuyor. Projede stüdyo evler 130 bin TL'den başlangıç gösteriyor.



İnanlar İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen  Terrace Mix  Rezidans'ta 975 tane konut ve 27 tane dükkan yer alıyor. Projede stüdyo dairelerin satışları eşyalı olarak yapılıyor.


Esenyurt Terrace Mix projesi 20 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.


Terrace Mix Esenyurt satılık dairelerin büyüklükleri 42 ile 562 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projenin sosyal donatı alanları; kardiyo, çocuk havuzu, Türk hamamı yürüyüş yolu, fitness, çocuk oyun alanı,  kapalı otopark ve buhar banyosundan oluşuyor.


Terrace Mix Esenyurt satılık daire fiyatları stüdyo evlerde 130 bin TL'den başlıyor. Projede 1+0 daireler için 13 bin TL peşin ödeme ve 3 ara ödeme yapılıyor. Kalan miktar ise aylık 1.150 lira tutarında taksitlendirilebiliyor. 


Büyükçekmece Terrace Mix Evleri nerede?

Adres:Namık Kemal Mahallesi Kiler Caddesi No:67 Esenyurt/İstanbul


Terrace Mix iletişim bilgileri

Telefon: 444 2 002

Web: www.terracemix.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön