25 / 04 / 2024

The LifeCo, BAE'de yeni merkez açacak!

The LifeCo, BAE'de yeni merkez açacak!

Bodrum ve Antalya tesislerinden sonra iki yıl önce 3 milyon dolarlık yatırımla Phuket/Thailand'da bir merkez açan The LifeCo, global bir marka olmayı hedefliyor. Şirket, 2020’de ilk etapta BAE'de yeni bir merkez açacak.



Bodrum ve Antalya tesislerinden sonra iki yıl önce 3 milyon dolarlık yatırımla Phuket/Thailand'da bir merkez açan The LifeCo, global bir marka olmayı hedefliyor. Dünyanın neresinde olursanız olun en fazla 6 saat içinde ulaşabileceğiniz bir The LifeCo tesisi bulunacak şekilde büyümeyi hedeflediklerini dile getiren LifeCo Kurucusu Ersin Pamuksüzer, "Yurtdışında yönetim sözleşmesi ve franchise ile büyüyeceğiz. Bunun için sisteme ve personel eğitimine 2020'de T2 milyon TL harcama yapacağız" diyor. Şirket, bu yıl ilk olarak BAE'de yeni bir merkez açacak.

Ekonomist’ten Özlem Bay Yılmaz’ın haberine göre; 9 bin metrekarelik bir alanda yer alan The LifeCo Ajman'da, 61 oda, güzellik ve sağlık merkezi, 'Kadınlara Özel' alan, restoran, juice bar, yoga alanı, spor merkezi ve çeşitli klinik uygulama alanları olacak.

Houston'da şube açacak

The LifeCo, büyüme stratejileri doğrutu-sunda BAE'nin hemen ardından daha farklı ve geniş kapsamlı bir konsept ile assisted living, healing çenter, vvellness hotel gibi farklı zone'lara sahip yeni yerler açmak istiyor. Bunun için seçilen ülke ise ABD. Ersin Pamuksüzer, Houston'da vvellness village 'VVellVille' projelerini hayata geçirmek için hazırlandıklarını belirtiyor.

ABD'den sonra ise, The LifeCo, Avrupa'ya ve Kuzey Afrika'ya yönelecek. Avrupa'da hedefte Fransa'nın güneyindeki Riviera bölgesi, ispanya'nın Costa del Sol bölgesi ve Portekiz'in güney kısımları var. Kuzey Afrika'da ise Mısır Hurgada'da tesis kurmak ileriye yönelik planlar arasına yer alıyor. Şirket, gelecek üç yılda yurtdışında üç tesis açmayı planlıyor.

4 bin kişiyi ağırladı


The LifeCo, 2019 yılında tüm tesislerinde 4 bin kişiye hizmet verdi. Bunların yüzde 70' in i yabancılar oluşturdu. Önümüzdeki dönemde yurtdışında büyümeye odaklanan şirket, yurtiçinde ise sadece İstanbul'da uygun bir fırsat yakalarsa 'daily çenter' yani konaklamasız, günlük bir tesis açmayı planlıyor.

Ersin Pamuksüzer, The LifeCo tesislerini ziyaret edenlerin 'sağlıklı yaşam' bilincini benimsemiş 35 yaş ve üstü kişiler olduğunu ifade ediyor. Pamuksüzer, "Misafirlerimiz, 'her şey dahil' konseptindeki bir otele gitmek yerine bizim gibi bir tesisi tercih ediyor. Kadın/erkek dağılımına baktığımızda ise hemen hemen eşite yakın olmakla birlikte kadınların tesislerimize biraz daha yoğun ilgi gösterdiğini söyleyebiliriz" diyor.

Programlar çeşitlendi

The LifeCo tesislerinde, beşi yemekli olmak üzere yedi program sunuluyor. Bundan 15 yıl önce tek bir program ile 'detoks' hizmeti verilirken bugün farklı ihtiyaçlara farklı çözümlerle yaklaşılıyor. Ersin Pamuksüzer, "Medikal yanımızı her geçen gün geliştirme çabası içindeyiz. Bugün Phuket tesisimizde uzman bir ekip ve onkolog ile kanserden korunma, tedavi ve kanser sonrası iyileşme süreçlerinde misafirlerimize hizmet veriyoruz" diye konuşuyor.

 

 


Geri Dön