25 / 04 / 2024

Ticari araç almak isteyenler şimdi tüm araçları bırakın Ford Transit Custom'a bakın! İşte fiyat listesi 11 Ağustos 2022!

Ticari araç almak isteyenler şimdi tüm araçları bırakın Ford Transit Custom'a bakın! İşte fiyat listesi 11 Ağustos 2022!

Otomotiv devi Ford'un en popüler ticari araçları arasında yer alan Ford Transit Custom'ın Ağustos ayı fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Ford Transit Custom'ın Ağustos ayı fiyatları ne kadar? En ucuz Ford Transit Custom'ın fiyatı ne kadar? İşte Ford Transit Custom fiyat listesi 11 Ağust



Otomotiv devi Ford'un en popüler ticari araçları arasında yer alan Ford Transit Custom'ın Ağustos 2022 fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. 
 
Yenilenmiş sofistike tasarımı ve en son teknolojiyi tek bir araçta bir araya getiren Ford, Transit Custom modeliyle yeni bir ticari almak isteyenlerin de gözdesi olmaya aday.

Ticari araç almak isteyenler şimdi tüm araçları bırakın Ford Transit Custom a bakın! İşte fiyat listesi 11 Ağustos 2022!

EcoBlue Hibrit motor seçeneğiyle sürücülere yakıt verimliliği sağlayan Transit Custom yükleme ve boşaltma esnasında kapıların güvenli olarak açık kalmasını sağlayan mekanizmasıyla da yeni bir ticari almak isteyenlerin en çok araştırdığı modeller arasında bulunuyor.

Peki Ford Transit Custom'ın Ağustos ayı fiyatları ne kadar? En ucuz Ford Transit Custom'ın fiyatı ne kadar? İşte Ford Transit Custom fiyat listesi 11 Ağustos 2022...


Geri Dön