25 / 04 / 2024

TMO indirimli sattığı 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatına zam yaptı! Yeni fiyat kaç lira oldu ne zaman geçerli olacak?

TMO indirimli sattığı 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatına zam yaptı! Yeni fiyat kaç lira oldu ne zaman geçerli olacak?

Toprak Mahsulleri Ofisi, diğer marketlerde 159 lirayla 199 lira arasında fiyatı değişen 5 litrelik ayçiçek yağını oldukça uyguna satıyor vatandaşın bütçesine bir nebze destek oluyordu. Gelen son dakika bilgisine göre TMO, ayçiçek yağı fiyatına zam yaptı. İşte yeni fiyat...



Toprak Mahsulleri Ofisi son olarak fiyatını geçtiğimiz mart ayında 129 liraya çıkardığı 5 litrelik ayçiçek yağında dün yeniden artış yaptı. Yapılan zamdan sonra TMO ayçiçek yağının fiyatı 129 liradan 135 liraya çıktı.

Vatandaşın tavan fiyatı 250 liraya dayanan 5 litrelik ayçiçek yağına olan yoğun talebi nedeniyle önceden Tarım Kredi Marketler ve internet üzeri PttAVM kanalıyla satılan ayçiçek yağı satışları durduruldu. TMO markalı ayçiçek yağları şimdi sadece Tarım Kredi Market şubelerinde vatandaşın alımına sunuluyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön