25 / 04 / 2024

TMSF Uniplast Plastik'in Trend Residence'daki dairesini satıyor!

TMSF Uniplast Plastik'in Trend Residence'daki dairesini satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Uniplast Plastik Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Kurtköy Trend Residence'daki gayrimenkulünü satışa çıkardı.



 

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Uniplast Plastik Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Kurtköy'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı.

İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy Mahallesi, 240EF2B pafta, 4001 ada, 15 parsel, A blok, Zemin kat, 5 bağımsız bölüm numaralı dairenin muhammen bedeli 420 bin TL+KDV olarak belirlendi.

TMSF Uniplast Plastik in Trend Residence daki dairesini satıyor!

1-İhale ŞİRKET’in usullerine göre Teklif Alma yöntemi ile Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun aşağıdaki adresinde 26.09.2018 tarihinde saat 15.00’te yapılacaktır.
2-İstekliler; yukarıda yazılı teminat tutarının toplamını Garanti Bankası Kozyatağı Şubesi nezdindeki TR89 0006 2001 6080 0006 2986 01 IBAN No.’lu TL hesabına ihaleden bir gün önce, 25.09.2018 tarihi saat 17.00’ye kadar nakden yatıracak ya da aynı tutarda teminat mektubunu ŞİRKET’e teslim edecektir. Teminat ifadesi, teklif verirken veya aynı varlığa birden fazla teklif verilmesi halinde teminat yükseltilirken getirilen teminat mektubu veya ŞİRKETİN banka hesabına yatan nakit parayı da kapsar.  İhale mahallinde nakit teminat tahsili yapılmayacaktır.
3-Teklifler 25.09.2018 tarihi saat 17.00’ye kadar aşağıdaki adrese elden teslim edilebileceği gibi ihale saatinden önce belirtilen adreste olacak şekilde posta ile de gönderilebilecek veya aşağıdaki numaraya faks çekilebilecek teklif aslı ekleriyle birlikte ihale saatinde komisyona teslim edilebilecektir.
4-Satış koşulları ve satışa sunulan varlıklar hakkında daha ayrıntılı bilgi ŞİRKET’in internet adresinden ve aşağıdaki başvuru adresinden temin edilebilecektir.
5-Teklif verenler bu ilandaki hükümleri, teklif ve taahhütname formundaki satış koşullarını ve ŞİRKET’in ihale usullerini kabul etmiş sayılırlar.
6-Varlıklar ile ilgili bilgiler ve fotoğraflar taahhüt niteliğinde olmayıp genel bilgi niteliğindedir.
7-Varlıkların devir ve tescil işlemleriyle ilgili her türlü sözleşme masrafları alıcıya, vergi resim ve harçlar ile buna benzer tüm yükümlülükler yasal düzenlemeler kapsamında taraflara aittir.
8-ŞİRKET devlet İhale Kanunu ve Kamu İhale Kanununa tabi olmadığından ihale yapıp yapmamakta veya dilediğine yapmakta serbesttir.
9-Satış ilanında dizgi ve baskı hatası olması halinde ŞİRKET tarafından yapılacak açıklamalar geçerlidir.
10-Teklifi kabul edilen isteklinin ŞİRKET tarafından verilen sürede yükümlülüklerini yerine getirmemesi veya satın almaktan vazgeçmesi halinde ŞİRKET ikinci en yüksek teklif sahibinden varlığı satın almasını isteyebilir.


Geri Dön