05 / 05 / 2024

TOGG için büyük gün bugün! TOGG’un fiyatı ne olacak? Ne zaman satışa çıkarılacak?

TOGG için büyük gün bugün! TOGG’un fiyatı ne olacak? Ne zaman satışa çıkarılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Türkiye’nin otomobili TOGG’un Gemlik fabrikasının açılışını yapacak. En çok merak edilen konuların başında ise TOGG'un kaç adet üretileceği ve kaç liradan satışa sunulacağı var.



Gemlik fabrikasında bugüne kadar 100 araç üretildi ancak üretilen bu araçların güvenlik kontrolleri gereği yeniden sökümü yapıldı. İkinci 100 adet üretilen araçların ise devlet kamu kurum ve kuruluşlarına verileceği belirtiliyor. SUV modellerin satışa çıkacağı dönemde sedan modellerin de üretimine başlanacak fabrikada 2024 yılı itibariyle de TOGG’un Hatchback modelinin üretimi başlamış olacak. 

TOGG’un sosyal medya hesapları tarafından paylaşılan son videoda çevre vurgusu dikkat çekti.. 1 milyon 200 bin metrekare alandaki fabrikanın test alanında araçların, iniş ve çıkışları, hızlanmaları ve manevralarının görüntülerine videoda yer verildi.

Editörün Notu: Bu haber 29 Eylül 2022 tarihinde saat 07.40’da yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 53 kuruş, euro 18 lira 01 kuruş, altının gramı ise 998 lira değerindedir.

Emlak Konut GYO 2022 kampanyası Ekim'de resmen açıklanıyor!

Emeklilerin 2023 zammı netleşiyor! En düşük emekli maaşı kaç lira olacak? Şimdi bakın!

PTT'den müjde! Ekim ayında en az 10 bin personel alınacak!


Geri Dön