24 / 04 / 2024

TOGG için son hatırlatma! Bu habere dikkat!

TOGG için son hatırlatma! Bu habere dikkat!

Yerli otomobil Togg'un ön sipariş sürecinin bitmesine saatler kaldı. Ön sipariş süreci bugün saat 22.00'da sona erecek. Yerli otomobil Togg'u satın almaya öncelik kazananlar 29 Mart'ta çekilecek kurayla belli olacak. İşte T10X standart menzil ve T10X uzun menzil fiyatları...



Türkiye’nin yerli otomobil hayali TOGG ile hayata geçti. Yerli ve milli otomobil Togg, mobilite alanında ses getirecek özellikleri bünyesinde barındırıyor. TOGG için başlatılan ön sipariş aşamasında e-Cüzdan'a banka transferiyle yapılacak aktarımlar 27 Mart Pazartesi saat 17.00'ye kadar işleme alındı. Ön sipariş alımına ise aynı gün saat 22.00'ye kadar devam edilecek. Yerli otomobil Togg'a sahip olmak isteyen vatandaşlar belirlenen saate kadar başvurularını gerçekleştirebilecek.

TOGG'DAN AÇIKLAMA

TOGG için son hatırlatma! Bu habere dikkat!

Togg’un resmi twitter sayfasından yapılan paylaşımda “e-Cüzdan’a banka transferiyle yapılacak aktarımların 27 Mart saat 17.00’ye kadar işleme alınacağını, ön sipariş alımına ise saat 22.00’ye kadar devam edileceğini yeniden hatırlatmak isteriz. Çekiliş 29 Mart’ta” denildi.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 27 Mart 2023 tarihinde saat 23.39'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19,10 Türk Lirası, Euro 20,60 Türk Lirası, altının gramı ise bin 197 Türk Lirası değerinde.

Altın yatırımcısına İslam Memiş'ten uyarı! Pişman olursunuz...

Ziraat Bankası'ndan ihtiyacı olana 20 bin TL! Başvuran alıyor

Selçuk Geçer doları olanlara seslendi: 4 gün sonra ters köşe olacaksınız


Geri Dön