29 / 03 / 2024

TOKİ 20 il için yeni kararını açıkladı! TOKİ’den yüzde 25 peşinat ve 120 ay vade ile istihdam olanağı!

TOKİ 20 il için yeni kararını açıkladı! TOKİ’den yüzde 25 peşinat ve 120 ay vade ile istihdam olanağı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 20 il için aldığı kararı açıkladı. İşte merak edilen detaylar!



TOKİ 20 İLDE YÜZDE 25 PEŞİNAT VE 120 AY VADE İLE İŞ YERİ SATIŞINA BAŞLIYOR!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Burdur, Çankırı, Diyarbakır, Düzce, İstanbul, İzmir, Karabük, Karaman, Kars, Kırşehir, Konya, Manisa, Mersin, Nevşehir, Osmaniye, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Yozgat ve Zonguldak'ta 204 iş yerinin açık artırmaya çıkarıyor.

TOKİ 20 ilde 204 iş yerinin açık arttırma yöntemi ile satışa çıkarıldığını duyurdu. Açık artırma 1 Eylül Perşembe saat 10.30'da gerçekleşecek. Açık artırmalar,  Ankara  Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak. Buna ek olarak internet üzerinden teklifler de verilebilecek.

İş yeri alıcıları, Burdur, Çankırı, Diyarbakır, Düzce, İstanbul, İzmir, Karabük, Karaman, Kars, Kırşehir, Konya, Manisa, Mersin, Nevşehir, Osmaniye, Şanlıurfa, Tekirdağ, Yozgat ve Zonguldak'ta satışa sunulan iş yerlerini yüzde 50 peşinat ve 120 ay vade imkanı ile Trabzon'daki iş yerlerini ise yüzde 25 peşinat ve 120 ay vade ile alabilecek. Açık artırmaya dair bankacılık hizmetleri de Türkiye Halk Bankası AŞ ya da T.C. Ziraat Bankası AŞ tarafından yürütüleceği bilgisi verildi.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

TOKİ başlattığı iş yeri satışına dair başvuru ve teminatlar için, bu bankaların tüm şubeleri aracılığı ile kabul edilecek. Satışla ilgili ayrıntılı bilgilere "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakmuzayede.com.tr" resmi internet adresleri üzerinden ya da"444 86 54" ve "0 212 608 15 00" numaralı telefonlardan ulaşılabilecek.

Ziraat Bankası Bankkart’ı olanlar için açıklandı! Sadece 10 gün kaldı! İşte detaylar!

Konut, ihtiyaç kredisi faiz oranları değişti! Bankalar üst üste duyurdu! İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank…

Ziraat bankası emekli promosyonu ne kadar 2022? İşte detaylar!


Geri Dön