26 / 04 / 2024

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara Turkuaz Vadisi Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 5 adet konut için başvuru dönemi bugün başladı.



5 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulduğu  TOKİ   Ankara  Turkuaz Vadisi projesindeki daireler için başvuru dönemi bugün başladı. 


TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi'ndeki daireler için satış işlemleri Türkiye Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Bilkent Plaza Şubesi olacak.


TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi projesindeki dairelerin başvuruları bugün başladı 30 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecek. Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip.


TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi'ndeki dairelerin fiyatları 193 bin TL'den başlıyor 366 bin 194 TL arasında değişiklik gösteriyor.  Konutların fiyatı mevcut durumlarına göre belirlenmiş olup, alıcılar satın alacakları konutları mevcut halleri ile görmüş ve kabul etmiş sayılacak.


Borç bakiyesi, tercih edilen peşinat miktarına göre, 120, 144 veya 240 ay boyunca aylık taksitler halinde ödenecek.


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön