27 / 04 / 2024

TOKİ Balıkesir İlk Evim İlk İş Yerim kura çekilişi başladı!

TOKİ Balıkesir İlk Evim İlk İş Yerim kura çekilişi başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir projesinde yer alan konutların kura çekilişi başladı. Peki TOKİ Balıkesir kura sonuçları nereden öğrenilir? İşte detaylar...



Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak 81 ilde başlatılan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Balıkesir'de inşa edilecek olan toplam 3 bin 975 konut için hak sahiplerinin kurayla belirlenmesine başlandı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Balıkesir Avlu Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kura çekimi programı, saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca (TOKİ) hazırlanmış olan kısa filmin gösterimiyle başladı.

TOKİ Balıkesir İlk Evim İlk İş Yerim kura çekilişi başladı!

Verilen detaylara göre, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada konutların 12 ilçeden 53 bin kişi tarafından talep edildiğini dile getirdi.

Peki TOKİ Balıkesir kura sonuçları nasıl sorgulanır? Balıkesir TOKİ kura sonucu nereden öğrenilir? TOKİ Balıkesir İlk Evim kura sonucu E-devlet'ten nasıl öğrenilir? İşte merak edilen o soruların yanıtları...


Geri Dön