26 / 04 / 2024

TOKİ ikinci indirim kampanyası başvuruları 2018!

TOKİ ikinci indirim kampanyası başvuruları 2018!

Vatandaşların beklentileri üzerine TOKİ indirim kampanyasının ikincisini düzenliyor. İşte TOKİ ikinci indirim kampanyası başvuruları 2018 hakkında tüm detaylar...



Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan bir müjde verdi.  TOKİ  tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim kampanyasının bu yıl ikincisi de yapılacak.

TOKİ ikinci indirim kampanyası başvuruları 2018
TOKİ ikinci indirim kampanyası başvuruları 21 Eylül 2018'de kabul edilmeye başlayacak. Başvurular için son gün 19 Ekim olarak belirlendi. Bu tarihler arasında ilgili bankaya başvuru yapılabilecek. 

Başkan Turan, TOKİ ikinci indirim kampanyası için şunları söyledi; "Yüzde 24 indirim kampanyamızdan bütün borç bakiyesini kapatamayacak vatandaşlarımız da yararlanabilecek. Borcun tamamını kapatamayacak vatandaşlarımız borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 24 indirim kampanyasından faydalanabilecek."

Yaz aylarında vatandaşların indirim kampanyasını kaçırdığını ifade eden Başkan Turan sözlerine şöyle devam etti; "Bunun için indirim kampanyamızı bahar ayında yapıyoruz. Kampanyadan yaklaşık 192 bin konut ve iş yeri alıcısının yararlanmasını bekliyoruz. Kampanya kapsamındaki konut alıcılarının borç bakiyelerini kapatarak söz konusu indirimden faydalanmak istemeleri halinde Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalamış oldukları aracı bankalardan konut kredisi de kullanabilecekler."


Geri Dön