26 / 04 / 2024

TOKİ ikinci indirim kampanyasının şartları!

TOKİ ikinci indirim kampanyasının şartları!

TOKİ tarafından bu yıl ikincisi başlatılan indirim kampanyasının başvuruları 21 Eylül'de başlayacak. İşte TOKİ ikinci indirim kampanyasının şartları...



Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan dün indirim kampanyası müjdesi verdi.  TOKİ  her yıl düzenlediği indirim kampanyasının bu yıl ikincisini düzenliyor. İkinci indirim kampanyasında yüzde 24 indirim yapılacak. Ancak bu kampanyanın bzı şartları var. İşte o şartlar;

1- İndirim kampanyası 21 Eylül-19 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılacak.

2- Kampanyadan, geri ödeme taksitleri 2017 yılı Haziran ayı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yeri alıcıları faydalanabilecek.

3-Borç bakiyesinin peşin olarak kapatılması durumunda yüzde 24 oranında indirim imkanından yararlanabilecek.

4-Borcun tamamı kapatmayacak olan alıcılar ise borç bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak şartıyla yaptıkları ödemeye yüzde 24 indirim kampanyasından kısmi olarak faydalanabilecek.

5-Alıcıların, başvuru tarihi itibarıyla öncelikle borç kapatmanın yapıldığı aya ait taksit ödemelerini yapmış olması gerekmektedir. Ayrıca geriye dönük taksit ve emlak vergisi borcu bulunmamalıdır.

6-Kampanya tarihinden sonra yapılacak borç kapatma ve kısmi ödemelerde söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmayacak.

7-Kalan taksit sayısı 12 ve daha az olan konut ve iş yeri alıcıları indirim kampanyasından faydalanamayacak.


Geri Dön