25 / 04 / 2024

TOKİ Isparta Keçiborlu kura sonuçları!

TOKİ Isparta Keçiborlu kura sonuçları!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Isparta Keçiborlu 2. Etap projesinde toplamda 43 adet konut bulunuyor. TOKİ Isparta Keçiborlu kura sonuçları henüz açıklanmadı.



43 adet daireden meydana gelen  TOKİ  Isparta Keçiborlu 2. Etap projesinde 21 adet 2+1 ve 22 adet 3+1 daire alternatiflerine yer veriliyor.


TOKİ Isparta Keçiboru'daki dairelerin başlangıç fiyatları 84 bin 907 TL olarak belirlendi. Kurada konut sayısı kadar asil alıcı belirlenecek olup, aynı anda asil alıcıların konutları da kura ile belirlenecek. 


TOKİ Isparta Keçiborlu kura sonuçları!

TOKİ Isparta Keçiborlu kura sonuçları henüz açıklanmadı. TOKİ Isparta Keçiborlu kura sonuçları açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.


Satışa sunulan konut sayısından daha az başvuru olması durumunda kura çekilişi yapılmayacak. Kurada asil ve yedek olamayanların başvuru bedelleri 03 Nisan 2017 tarihinden itibaren T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Keçiborlu Şubesinin belirleyeceği program doğrultusunda iade edilecek.


Hak sahibi; Bankada şerefiyeli konut bedeli üzerinden T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Keçiborlu Şubesinde 03 – 07 Nisan 2017 tarihleri arasında Sözleşme imzalayacak ve ayrıca peşinatı yatıracaklar.


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön