29 / 03 / 2024

TOKİ Kayaşehir'de teslimler başladı! 

TOKİ Kayaşehir'de teslimler başladı! 

TOKİ İstanbul Kayaşehir 476 konut ile 544 konut projesinin teslim işlemleri bugün itibari ile başladı...



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirilen Başakşehir İlçesi Kayabaşı 962 Ada 6 Parselde Yapılacak 476 Konut Konut Projesi ile Başakşehir İlçesi Kayabaşı 963 Ada 12-13 Parselde Yapılacak 544 Konut Konut Projesi'nde teslimler bugün başladı.

İdarece İstanbul Kayaşehir 476 adet konut projesi dahilinde sözleşme imzalayan konut hak sahibi ile İstanbul Kayaşehir 544 adet konut projesi dahilinde sözleşme imzalayan konut hak sahibinin teslim işlemleri 29 Haziran 2018 tarihine kadar devam edecek.

Teslimler, “Konut Teslim Programı” çerçevesinde, projenin Müşavir/Müteahhit firması ; EMLAK PLANLAMA İNŞAAT PROJE YÖNETİMİ VE TİCARET A.Ş aracılığı ile gerçekleştirilecek.
 
Konut alıcıları kendilerine bildirilen günde ve saatte kendi imkanları ile şantiyeye ulaşacaklardır. Konut teslim işlemlerine saat 09:00’da başlanması sağlanacak.

Konut teslimleri İstanbul İli Başakşehir İlçesi Kayabaşı 963 Ada 12-13 Parselde Yapılacak 544 Konut Şantiyesi ve İstanbul İli Başakşehir İlçesi Kayabaşı 962 Ada 6 Parselde Yapılacak 476 Konut Şantiyesinde gerçekleşecek.

Şantiyede yapılacak konut teslimi sırasında; konut alıcılarının aşağıdaki belgeleri yanlarında bulundurmaları gerekiyor:

1- Kimlik belgesi (Nüfus cüzdanı), 
2- Gayrimenkul Satış Sözleşmesinin hak sahibinde bulunan nüshası, 
3- Konut vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı ve fotokopisi, 
4- KDV tutarının yatırıldığına dair belge veya fatura. 
5- Doğalgaz abonelik bedelinin yatırıldığına dair banka dekontu. 

Belgelerin eksiksiz olması halinde konut alıcılarına Müşavir firma tarafından “Konut Teslim Tutanağı” ile mahal listesine göre tanzim edilecek olan “Konut Tespit Föyü” imzalatılacak.

962 ADA 6 PARSEL 476 KONUT PROJESİ 

Teslim Bilgilendirme Notu için tıklayın
Konut Teslim Programı için tıklayın

963 ADA 12-13 PARSELLER 544 KONUT PROJESİ

Teslim Bilgilendirme Notu için tıklayın

Konut Teslim Programı için tıklayın

 


Geri Dön