16 / 04 / 2024

TOKİ Kocaeli Kandıra başvuruları için gerekli belgeler!

TOKİ Kocaeli Kandıra başvuruları için gerekli belgeler!

TOKİ Kocaeli Kandıra satılık daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Başvuruların 14 Mart 2016 tarihinde başlayacağı proje kura yöntemiyle satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Kocaeli Kandıra başvuruları için gerekli belgeler...



TOKİ Kocaeli Kandıra Konutları başvuruları 14 Mart ile 31 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek. Projenin kura çekiliş tarihi 13 Nisan 2016 tarihi olarak belirtiliyor. 


Kocaeli Kandıra  TOKİ  satış fiyatları projenin ihalesi yapıldıktan sonra açıklanacak. Projede başvurular T. Halk Bankası A.Ş.’nin Kocaeli ilinde bulunan yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek. 


TOKİ Kocaeli Kandıra Projesi'nde toplamda 272 adet daire emekliler için kurayla satışa çıkarılıyor. Taksit ödemelerinin teslimden sonra başlayacağı projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor. 


Kocaeli TOKİ Kandıra ödeme koşulları kapsamında yüzde 12 peşinatta kalan tutar için 180 ay vade, yüzde 20 peşinatta ise kalan tutar için 240 ay vade uygulanıyor. 

TOKİ Kocaeli Kandıra başvuruları için gerekli belgeler!

1- Nüfus Cüzdanı fotokopisi,

2- Sosyal Güvenlik Kurumundan alınan Emekli Kimlik Belgesini veya belgesi henüz çıkmadı ise emekli olduğunu gösteren belge veya yazı.


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön