25 / 04 / 2024

TOKİ Sancaktepe projesi 2022!

TOKİ Sancaktepe projesi 2022!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarını ev sahibi yapacak proje için harekete geçti. Peki TOKİ tarafından hayata geçirilecek projenin detayları ne oldu? İşte ayrıntılar...



Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarını ev sahibi yapacak proje için harekete geçti. Peki  TOKİ  tarafından hayata geçirilecek projenin detayları ne oldu? İşte ayrıntılar...

Yeni yatırımlar için harekete geçen Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları için yapmayı planladıkları projeyi duyurdu.  İstanbul'da yapılması hedeflenen projede 420 yeni konut yer alacak.

TOKİ Sancaktepe projesi 2022!

TOKİ Sancaktepe projesi 2022!
Uzun süredir dar gelirli aileleri düşük taksit ve peşinatlarla ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı TOKİ, hayata geçirdiği toplam 1 milyon 100 bin konutla 5 milyondan fazla vatandaşın ev sahibi olmasını sağladı.

Son sürat calışmalarına devam eden TOKİ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Evi olmayan alt gelir grubu tek bir vatandaşım kalmayana dek bu projeleri yapacağız" ifadelerinden sonra yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. 

TOKİ, yurt dışındaki Türk vatandaşlarını da konut sahibi yapacak proje için düğmeye bastığını bugün duyurdu. Peki proje nere yükselecek? Projde yer alacak konutların detayları neler? İşte ayrıntılar...

TOKİ Sancaktepe projesi 2022!

TOKİ Sancaktepe projesi 2022!

Duyusuru gerçekleştikten sonra gözler projenin nerede yükseleceğine çevrildi. Söz konusu proje İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde yükselecek.

Yurt dışında yaşayan Türkler için hayata geçirilecek olan proje kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire şeklinde toplam 420 konut inşa edilecek.

TOKİ Sancaktepe projesi 2022!

TOKİ Sancaktepe projesi 2022!

Yatay mimari ile yükselecek olan  TOKİ Sancaktepe Projesi'nden sosyal alanlar da yer bulacak. Projenin ihalesi kısa zaman içerisinde yapılacak.

TOKİ, yurt dışında yaşayan vatandaşları ev sahibi yapacak!

 


Geri Dön