25 / 04 / 2024

TOKi Şanlıurfa'ya 7 bin 500 konut daha yapacak!

 TOKi Şanlıurfa'ya 7 bin 500 konut daha yapacak!

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, TOKİ tarafından Şanlıurfa'ya 7 bin 500 konut daha yapılacağını açıkladı.



Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,  TOKİ  tarafından Şanlıurfa'ya 7 bin 500 konut daha yapılacağını açıkladı. "Bizim arzumuz özellikle dar gelirlilerimiz için daha fazla konut yapılması" diyen Beyazgül, konutların 250 lira taksit ve 240 ay vade ile satışa sunulacağını belirtti. 


Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kendisine yöneltilen sorularını yanıtladı. Çiftçilerin desteklemesine koyulan blokelerin kalkıp kalkmadığı tartışmalarına değinen Beyazgül, "Bu konuda çiftçimiz bir sıkıntı yaşıyor. Biz çiftçimizin yanındayız. Bugüne kadar DEDAŞ'a da söyledik. "Borcu olmayanların blokesinin muhakkak kalkması lazım. Bloke olan çiftçi bugün Haziran'a gelmiş borçlanmış, sıkıntısı var. DEDAŞ'a borcu yok, niye bloke olsun?". Bunu söyledik kendilerine. "Bunun izahını yapamazsınız, doğru bir şey değil" dedik. Sabah görüştük, bize blokelerin tamamen kalkacağını söylediler. Ziraat Bankası müdürü ile sabah görüştüm. 3 bin 300 tane blokenin kalktığını söylüyor. DEDAŞ yetkililerine gereken uyarıyı yaptık, uyarı yapmaya da devam edeceğiz" dedi. 



Şafak Gazetesi 


Geri Dön