24 / 04 / 2024

TOKİ Trabzon Merkez Pelitli 2. Etap kura sonucu!

TOKİ Trabzon Merkez Pelitli 2. Etap kura sonucu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Trabzon Pelitli 2. Etap kentsel dönüşüm projesi kapsamında yer alan 41 konut kura ile satışa sunuldu. TOKİ Trabzon Merkez Pelitli 2. Etap kura sonucu..




Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Pelitli 2. Etap kentsel dönüşüm projesi kapsamında toplamda 307 adet konut hayata geçirdi. Projede stoklarda yer alan 41 konut kuralı olarak satışa çıkarıldı. 

 

08 Ocak 2018 - 17 Ocak 2018 tarihleri arasında başvuruları kabul edilen  TOKİ  Trabzon Merkez Pelitli 2. Etap projesinde yer alan dairelerin tamamı 3+1 olarak belirledi. 

 

TOKİ Trabzon Merkez Pelitli 2. Etap kura sonucu!
29 Ocak 2018 Pazartesi günü kurası çekilecek olan TOKİ Trabzon Merkez Pelitli 2. Etap projesinde kura sonucu açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

 

Trabzon Merkez Pelitli 2. Etap TOKİ projesinde yer alan dairelerin fiyatları 175 bin 732 TL'den başlangıç gösteriyor, projede aylık taksit ödemeleri ise 1.098,33 TL'den başlıyor. 

 

Proje kapsamında satışa sunulan konut adedinden fazla başvuru olduğu takdirde, 29 Ocak 2018 tarihinde
başvuruda bulunanlar ve noter huzurunda “Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” çekim işlemleri kategori önceliğine göre gerçekleştirilecek.

 

Konut sayısından daha az başvuru olduğu takdirde “Konut Alma Hakkı ve Belirleme Kurası” çekilmeyerek, TOKİnin  belirleyeceği bloklar/konutlar arasından, kategori önceliğine göre başvuru sırası esas alınarak konut seçimleri yapılacak.


Satış duyurusu için tıklayın

 

C tipi kura sonuçları için tıklayın

C2 tipi kura sonuçları için tıklayın


Geri Dön