26 / 04 / 2024

TOKİ Yalıhöyük konutları 2021'de teslim edilecek! 

TOKİ Yalıhöyük konutları 2021'de teslim edilecek! 

Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç ve Belediye Başkanı Hasan Koçer, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut inşaatında incelemelerde bulundu. 59 konutun 2021 yılının başında teslim edileceği belirtildi...



Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç ve Belediye Başkanı Hasan Koçer, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut inşaatında inceleme yaptı. 

Pusula Haber'de yer alan habere göre;  TOKİ  tarafından Konya Yalıhüyük'de yapımına başlanan 59 konut için çalışmalar aralıksız devam ediyor. 

TOKİ inşaatında çalışanlara maske de dağıtan Kaymakam Kılınç ve Başkan Koçer, şantiye yetkililerinden çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. 

Koronavirüs salgınına rağmen TOKİ'de çalışmaların sürdüğünü ifade eden Kaymakam Kılınç, "TOKİ konutlarının tamamlanması ile birlikte ilçemizde vatandaşlarımızın konut ihtiyacının büyük bir bölümüne cevap verilmiş olunacak. Çalışmalar gayet güzel ilerliyor. Ayrıca çalışanlar virüse karşı tedbirli olmaları, sosyal mesafe kurallarına uymaları noktasında uyarılarda bulunduk şeklinde konuştu.

Büyük çabalar sonucunda TOKİ projesini ilçeye kazandırdıklarını belirten Başkan Hasan Koçer de çalışmaların planlandığı gibi yürütüldüğünü dile getirdi.

Koçer, çabalarından dolayı çalışanlara teşekkürlerini iletti.

Konutların, koronovirüs sebebiyle malzeme temininde kısıtlamaların yaşanabileceğinden 2021'in başlarında tamamlanacağı belirtildi.

TOKİ Zonguldak'ta iki okulu yeniden inşa edecek! 

TOKİ Kapadokya'nın doğal yapısına uygun dükkanlar inşa etti!


Geri Dön