20 / 04 / 2024

TOKİ Zonguldak'ta iki okulu yeniden inşa edecek! 

TOKİ Zonguldak'ta iki okulu yeniden inşa edecek! 

AKP Milletvekili Hamdi Uçar, Merkez İlçe'de Bahçelievler İlköğretim Okulu ve Alaplı İlçesi’nde 24 derslikli Ahmet Zeki Atalay Ortaokul'unun TOKİ tarafından yenileneceğini açıkladı...



Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, eğitime verilen hizmetlerin hız kesmeden sürdüğüne dikkat çekerek, Merkez İlçe'de Bahçelievler İlköğretim Okulu ve Alaplı İlçesi’nde 24 derslikli Ahmet Zeki Atalay Ortaokulun  TOKİ  tarafından depreme dayanıklı olarak yeniden inşa edileceğini duyurdu.

Pusula Gazetesi'nde yer alan habere göre; Milletvekili Uçar, konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu: 

“AK Parti Hükümeti olarak Zonguldak Halkımıza hizmete devam ediyoruz. Kıymetli hemşerilerim evlatlarımızın her zaman yanındayız. Zonguldak merkezde; 24 derslikli Bahçelievler İlköğretim Okulu ile Alaplı ilçemizdeki 24 derslikli Ahmet Zeki Atalay Ortaokulu’nun YIK-YAP MODELİ ile yenileneceği bilgisini paylaşmaktan çok mutluyum. TOKİ tarafından (YIK-YAP) modeli ile yapılacak olan Okul binalarımız depreme dayanıklı hale getirilecek. TOKİ tarafından Projesi tamamlanan okullar için en yakın zamanda yapım ihalesine çıkılacak. İlimize hayırlı olsun.”

TOKİ Kapadokya'nın doğal yapısına uygun dükkanlar inşa etti!

TOKİ Erzincan Tercan 351 konut ihalesi yarın!


Geri Dön