23 / 04 / 2024

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başladı!

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ’den ev veya iş yeri alıp da geri ödemesi devam eden vatandaşlar için yüzde 25 peşin ödeme indirimi kampanyası başlattığını duyurdu.



 TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başladı!

TOKİ'DEN EV ALANLARA MÜJDE!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ'den ev alan vatandaşlara da bir müjde vermek istediğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"TOKİ'den ev veya iş yeri alıp, geri ödemesi devam eden vatandaşlarımız için yüzde 25 peşin ödeme indirimi kampanyası başlatıyoruz. Borcun tamamını kapatamayacak olanlar ise bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak şartıyla yapabildikleri kadar ödemeye yüzde 25 indirim alabilecek. Bu kampanyadan, geri ödeme taksitleri 2021 yılı haziran ayı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yeri alıcıları faydalanabilecek. Kampanya bugün başlayacak ve 19 Ekim'e kadar sürecek. Orada da inşallah kolaylaştırıcı olacağız."

 TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başladı!

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm Türkiye'nin merakla beklediği Sosyal Konut projesinin detaylarını 13 Eylül'de açıklamıştı. Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde  düzenlenen toplantıda konuşan Erdoğan" “Hedefimiz 81 ilimizde ve tüm ilçelerimizde 2023 - 2028 yıllarını kapsama alanına alan beş senelik süreçte 500 bin sosyal konut. 250 bin konut amaç halinde arsa yani vatandaş der ki bana alt yapısı hazırlanmış arsa verin, ben kendim yapacağım. Onun için ise 250 bin konut yapımına müsait arsa var. 50 bin iş yeri yaparak milletimizin istifadesine sunacağız" diye belirtmişti.

Konuya yönelik son olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Daha önce TOKİ’den ev alan ve borcu devam edenler için bir müjdemiz var. Borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için indirim kampanyamız hazır. Kampanyanın detaylarını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yarın açıklayacak" diye açıklamıştı.

10 maddede TOKİ 2022 projesi hakkında her şey!

TOKİ 250 bin sosyal konut projesinde yerel müteahhit önerisi!


Geri Dön