25 / 04 / 2024

TOKİ'den 18 ilde adeta kelepir fiyata arsa satışı! 100'ün üzerinde kupon gayrimenküle sahip olma fırsatı

TOKİ'den 18 ilde adeta kelepir fiyata arsa satışı! 100'ün üzerinde kupon gayrimenküle sahip olma fırsatı

TOKİ'nin 18 ilde satışa çıktığı konut, ticaret, küçük sanayi, özel sosyal tesis, özel eğitim, park ile bakım ve akaryakıt istasyonu alanı niteliğindeki arsalara, peşin veya yüzde 25 peşinat, 36 ay vadeyle sahip olunabilecek



KDV ALINMAYACAK PEŞİNAT YÜZDE 25 3 YIL VADE FIRSATI

TOKİ satışa çıkardığı konut, ticaret, sanayi, sanayi tesisi ve akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki arsalara peşin veya yüzde 25 peşinat, 36 ay vade ile satacak ayrıca arsalar KDV’den muaf tutulacak. 20 Nisan Çarşamba günü saat 10.30’da yapılacak açık artırmada İstanbul, Diyarbakır, Tekirdağ, Kocaeli, Yalova, Bolu ve Muğla’da bulunan arsalar, 21 Nisan Perşembe günü saat 10.30‘daki açık artırmada ise Ankara, Aksaray, Konya, Adana, Gaziantep, Elazığ, Çorum'da bulunan arsaların satışı gerçekleştirilecek.

GÜNÜBİRLİK TESİS, OTOPARK, KONUT ALANI

Satışa sunulan arsalar arasında  Adana  konut ve ticaret, Ankara Etimesgut’ta ticaret, Antalya’da plansız alanlar, Aydın’da günübirlik tesis, otopark, Elazığ’da konut alanları bulunuyor. İzmir’de satışa sunulan arsalar arasında konut, turizm tesis alanları, Konya’da özel sağlık tesisi niteliğindeki arsalar bulunuyor.

Satışa ilişkin detaylı bilgiye “www.toki.gov.tr” ile “www.emlakmuzayede.com.tr” internet adresinden ve 0 212 608 15 00 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön