28 / 03 / 2024

TOKİ'den 5 milyon vatandaşa bir milyon yüz bin sıcak yuva!

TOKİ'den 5 milyon vatandaşa bir milyon yüz bin sıcak yuva!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 5 milyon vatandaşa bir milyon yüz bin sıcak yuva inşa etti.



2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. 

Osmaniye Bahçecik konutlarının teslimlerini gerçekleştiren TOKİ, 81 ildeki çalışmalarına son sürat devam ediyor. Gerçekleştirilen teslim töreninde önemli açıklamalar yapan  TOKİ  Başkanı Ömer Bulut, gerçekleştirdiği konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 81 kentte millet bahçesi, sosyal konut ve kentsel dönüşüm projesi inşa ettiklerini söyledi.

TOKİ den 5 milyon vatandaşa bir milyon yüz bin sıcak yuva!

Yatay mimari anlayışıyla yeni projeler inşa ettiklerini söyleyen TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada yaklaşık olarak 5 milyon vatandaş için bir milyon yüz bin sıcak yuva hayata geçirdiklerini belirtti.

Yine yaptığı açıklamada toplamda 179 bin konutu dönüştürdüklerini kaydeden Ömer Bulut, şehir hastanelerinin olmadığı ilçelerde vatandaşların hastanelere daha kolay ulaşımını sağlayacak 269 hastaneyle sağlığa katkı verdiklerini de kaydetti.

TOKİ'den 3 şehre 946 yeni konut geliyor!

TOKİ'den Bolululara ucuz konut müjdesi! 55 yeni konut geliyor!

TOKİ'den 8 bin ucuz ve yeni konut geliyor!


Geri Dön