27 / 04 / 2024

TOKİ'den Aydınlılara son dakika müjdesi! O 3 ilçeye tam 756 ucuz konut geliyor!

TOKİ'den Aydınlılara son dakika müjdesi! O 3 ilçeye tam 756 ucuz konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Aydın projelerinin ihale tarihlerini açıkladı. TOKİ, Aydın projeleri kapsamında 3 ilçede toplam 756 yeni konut inşa edecek. İşte detaylar...



Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Aydın projelerinin ihale tarihlerini de resmen duyurdu.

Yeni yatırımlarıyla birlikte 2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi planlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı merakla beklenen Aydın projelerini toplam 3 ilçede hayata geçirecek.

TOKİ den Aydınlılara son dakika müjdesi! O 3 ilçeye tam 756 ucuz konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, merakla beklenen Aydın TOKİ 2022 projelerinde toplam 756 adet konut yer alacak. Konutların yanı sıra ticaret merkezlerine de yer verilecek olan Aydın TOKİ projelerinin ihaleleri Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilecek.


Geri Dön