28 / 03 / 2024

TOKİ'den konut kazanamayanlar ücret iadesini ne zaman alacak?

TOKİ'den konut kazanamayanlar ücret iadesini ne zaman alacak?

TOKİ'den konut kazanamayanlar ücret iadesini ne zaman alacak sorusu başvuru yapan vatandaşların sıkça arattığı sorular arasında yer alıyor. Peki TOKİ'den konut kazanamayanlar ücret iadesini ne zaman alacak? İşte yanıtı...



50 bin yeni sosyal konut projesi düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı hayata geçirdiği projelerin kura çekilişlerini de gerçekleştiriyor. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, TOKİ'den konut kazanamayanlar ücret iadesini ne zaman alacak sorusu başvuru yapan vatandaşların sıkça arattığı sorular arasında yer alıyor. 

Daha önceleri yapılan İstanbul, Eskişehir, Isparta, Antalya Manavgat, Muğla Fethiye Karaçulha,  İzmir  ardından Çanakkale  TOKİ  kuraları ile binlerce vatandaş ev sahibi oldu.

TOKİ tarafından düzenlenen kura ile ev sahibi olma şansı yakalayan vatandaşlar çekiliş sonuçların da araştırıyor. TOKİ çekiliş sonuçları resmi internet sitesinden TC. kimlik numarası ile sorgulanabiliyor.

TOKİ'den konut kazanamayanlar ücret iadesini ne zaman alacak?

Belirlenen tarihlerde gerçekleştirilen kura çekilişleri neticesinde hak sahibi olamayanlara yatırdıkları başvuru ücreti geri iade ediliyor. Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayan vatandaşlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 2 (iki) iş günü sonrasında T.Halk Bankası yetkili şubelerinden geri alabiliyor.

 

TOKİ'den 1.513 ucuz konut geliyor!

TOKİ'den 388 lira taksitle konut!

TOKİ'den 10 ilde kurasız satışla ev fırsatı!

TOKİ'den nasıl ev alınır?


Geri Dön