23 / 04 / 2024

TOKİ'den yeni konut hedefi!

TOKİ'den yeni konut hedefi!

Dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapan TOKİ, yeni yılda hedef büyüttü. Kurum, yaptığı yazılı açıklamada kısa sürede, çok konut üreteceğini ifade etti.  



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yeni yıl hedefleriyle ilgili yazılı açıklama yaptı. Kurum tarafından yapılan açıklamada, İstanbul için satışta olan konut ilanı olmadığı kaydedildi.

İstanbul'da konut satışı durduruldu

TOKİ twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada yeni dönemde hayata geçireceği hedefleri açıkladı. Kısa zamanda çok konut üretmeyi hedefleyen  TOKİ  İstanbul'da şu an için konut satışının durdurulduğunu açıkladı.

TOKİ'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
''Ülkemizin konut ihtiyacından ötürü, Toplu Konut İdaresi olarak kısa zaman içerisinde çok konut üretebilmeyi hedef edindiğimiz için tipleştirdiğimiz konut planlarında, konut üretimi yapmakta ve bu yönde çalışmalarımıza devam etmekteyiz. İstanbul'da şu an için konut satışımız bulunmamaktadır.''

1 milyon 200 bin konut hedefi

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin konut üretmeyi hedefleyen TOKİ, Esenler'de bin 72 konut inşa edecek. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, İstanbul projeleri için düğmeye bastı. 

TOKİ'den 7 bin lira peşinatla ev!

TOKİ'den 379 lira taksitle konut fırsatı!

TOKİ'den İstanbul'a 1072 ucuz konut geliyor!


Geri Dön