26 / 04 / 2024

TOKİ'nin yüzde 22 indirim kampanyasından 14 bin 575 kişi yararlandı!

TOKİ'nin yüzde 22 indirim kampanyasından 14 bin 575 kişi yararlandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başlatılan indirim kampanyasından toplamda 14 bin 575 kişi faydalandı.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), 22 Mart 2022 tarihinde başlattığı indirim kampanyasından 14 bin 575 kişi faydalandı.

Anadolu Ajansı muhabirinin TOKİ yetkililerinden konuyla ilgili olarak aldığı bilgilere göre Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, borcunu erken kapatmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik, geri ödemeleri süren gayrimenkuller için 22 Mart 2022 tarihinde  yüzde 22 indirim kampanyasını resmen başlattı.

TOKİ nin yüzde 22 indirim kampanyasından 14 bin 575 kişi yararlandı!

Ayrıca başlatılan kampanya kapsamında arsa alıcıları için de peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.  Borcunun tamamını kapatamayan vatandaşlar da indirimden faydalanabiliyor

TOKİ tarafından başlatılan indirim kampanyasından, bütün borç bakiyesini kapatamayacak olan vatandalar da faydalanabiliyor. Konu ile ilgili olarak açıklanan detaylara göre, borcun tamamını kapatamayacak olanlar söz konusu borç bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak kaydıyla gerçekleştirdikleri peşin ödemelerde yüzde 22 indirim kampanyasından yararlanabiliyor.

Peki TOKİ indirim kampanyası için başvurular ne zaman sona erecek?

 


Geri Dön