24 / 04 / 2024

Torbalı Meydan ihalesi 1 Mart'ta!

Torbalı Meydan ihalesi 1 Mart'ta!

Torbalı Belediyesi "Her Mahalleye Bir Meydan Projesi" kapsamında Torbalı Meydan ihalesini yapacak. Torbalı Meydan ihalesi 1 Mart'ta gerçekleşecek.



Torbalı Belediyesi, "Her Mahalleye Bir Meydan Projesi" kapsamında Atatürk, Yazıbaşı ve Karakuyu ve Ayrancılar'ın ardında 4. meydan için de ihaleye çıktı. Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçenin gerek belediye, gerekse merkezi hükümetin projeleriyle yatırımlarında zirve yaptığını belirterek "Bütün birimler ilçemizin daha da gelişmesi için seferber olmuş durumda" dedi.


Torbalı Mahalle Meydanı'nın 1 Mart'ta ihaleye çıkacağını ve 3250 metrekarelik bir alanı kapsayacağını belirten Görmez, inşaatın 4 ay içinde tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.

Görmez, "Meydanlar toplumun bütün kesimlerinin buluştuğu yerlerdir. Her Mahalleye Bir Meydan Projelerimizden 4'üncüsüne Ayrancılar'da devam ediyoruz. Bu meydan toplam 9000 metrekare alan üzerine kurulacak, içinde kafeterya, çocuk oyun, fitness, yeşil alan ile oturma ve dinlenme alanları yer alacak" dedi.


Yeni Asır


Geri Dön