19 / 04 / 2024

Torunu olanlar müjde! Paralar PTT'den yatırılacak…

Torunu olanlar müjde! Paralar PTT'den yatırılacak…

Torunu olanlara para desteği… Her ay 425 lira ödenecek. Maaşlar PTT aracılığı ile yatırılacak. Devletten torun bakanlara maddi yardım açıklaması geldi. 2022 yılında torun bakımı desteğinin miktarı arttı. İşte toruna bakım maaşına ilişkin bilgiler...



Torunu olan vatandaşları müjdeli haber geldi. Her ay 425 lira PTT aracılığı ile yatırılacak. Devletten torununa bakan vatandaşlara maddi yardım açıklaması yapılmıştı. 2022 yılında torununa bakma parası tutarında artış yaıldı. 

Büyükannelere "toruna bakma parası" adıyla devlet tarafından 425 lira ödeniyor. Torun bakma parası hakkında başvuru şartları da belli oldu. Torununa bakan anneanne ve babaannelere verilecek ödemelerle alakalı bazı şartlar aranıyor…

Torunu olanlar müjde! Paralar PTT den yatırılacak…

TORUN BAKMA PARASI NE KADAR OLDU?

Doğumun ardından iş hayatına devam etmek isteyen anneler için çocuklarına bakacak büyükanne veya dedelere torun bakma parası ödenecek. Devlet tarafından ödenen bu desteğe halk arasında torun parası ismi veriliyor. 

Torun bakma parası için de 425 lira para ödeniyor. 

Destek ödemeleri ise PTT aracılığı ile gerçekleşecek. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön